שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    מירי
    11/11/2008

אני לקראת שאיבה ראשונה. היום אחרי בדיקת דם ואולטרסאונד התקשרתי לאחיות ונאמר לי לקחת אוביטרל ב10 בלילה השאלה שלי היא האם צריך להמשיך גם את הפירוגון או להזריק רק את האוביטרל???????? ובנוסף לפי המידע המצומצם שלפניך מתי תיהיה בערך השאיבה .נאמר לי גם בטלפון לעשות מחר בדיקת דם ולפניות לאחיות להמשך הנחיות . האם גם מחר עושים אולטרסאונד או רק בדיקת דם.... (הייתי פשוט באמצע ישיבה ולא כל כך הצלחתי לשאול משהו ) הלפ אשמח לקצת הסבר.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למירי

סבי
    11/11/2008

לפי ידעתי ומנסיוני האישי ברגע שמזריקים את האוביטרל יומים אחרי תתבצע השאיבה לגבי הבדיקת שיום למחרת זה החלטת רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סבי אבל להזריק גם אוביטרל וגם

מירי
    11/11/2008

פירוגון או שרק את האוביטרל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירי

סבי
    11/11/2008

רק את האוביטרל כי השאיבה מתבצעת בערך 36 שעות אחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירי שלום

פרופ' שחר קול
    12/11/2008

אין צורך להמשיך פיורגון.
    למחרת האוביטרל אין צורך בבדיקת א.ס.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו