זמן סביר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זמן סביר
    יעלה
    11/11/2008

שאלה שמעולם לא קיבלתי עליה תשובה ברורה או כנה. אולי כאן, דווקא בשל מימד האנונימיות, אוכל לקבל תשובה. ובכן, אני בת 32 ובן זוגי בן 36. עוברי טיפולי ICSI בעקבות בעיית עקרות קשה של בן הזוג. לאחר שנה של ייעוצים ובדיקות החליטו להקפיץ אותנו ישר אל טיפולי ה- ICSI. רציתי לברר כמה זמן סביר לנסות. מדובר בטיפולים עם חומרים בעייתיים מאוד שחושפים אותי לסיכונים רבים. אודה מאוד על תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן סביר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעלה שלום

פרופ' שחר קול
    12/11/2008

מכיוון שאת צעירה, יש סיכוי מצויין להשיג הריון ע"י ICSI.
    התרופות שבשימוש חושפות אותך לסיכונים אפסיים (אם ניתנות ע"י גורם מוסמך ומנוסה).
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ICSI אחרי חצי שנה ...

שלומית
    13/11/2008

יעלה שלום, אני ובעלי ניסינו כ-8 חודשים לפני טיפול ICSI ראשון כיוון שמצאו אצלו בעית זרע חמורה... ולא ניסנו לא הזרעות ולא שום טיפול אחר... עדיף לפעמים לקפוץ למים... אם עדיין הייתי מתלבטת עם עצמי לא הייתי כרגע בחודש שלישי... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו