למען הסרת הלחץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• למען הסרת הלחץ
    מיטל
    12/11/2008

בוקר טוב אתמול הוחזרו לי 3 עוברים למען הורדת הלחץ רציתי לשאל כמה שאלות מה הם הדברים האסורים לעשות במהלך 12 הימים הקרובים חוץ מלהרים דברים כבדים ? והאם יש צורך להשתדל להיות כמה שיותר במנוחה או שאין לזה השפעה ? ומה הם הדברים שכן יכולים לעזור למעןן הצלחת הטיפול ? והאם לבישת מכנס שקצת לוחץ על הבטן יכול לגרע? ןאם אפשר לנעל נעל שיש לה קצת עקב לא גדול או שעדיף ללבש נעל שטוחה ללא עקבים ? פשוט זה כבר הטיפול הרביעי שאנו עושים ואני ממש מפחדת לעשות כל צעד קטן כדי שלא יפגע בהצלחת הטיפול אודה לך אם אענה לשאלותי תודה והמשך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למען הסרת הלחץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צהריים טובים הילה. אני עברתי

ענבל
    12/11/2008

שני הריונות מטיפולים ופשוט התנהגתי כרגיל. לא שיניתי את החיים. אפשר ללבוש מכנסיים הדוקים וגם נעלי עקב אין לזה שום קשר להצלחת הטיפול. שיהיה בהצלחה ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ענבל

מיטל
    12/11/2008

אני פשוט כל כך רוצה שזה כבר יצליח שכל דבר שאני עושה אני חושבת פעמיים לפני שאני עושה למקרה שחז וחלילה לא יפגע בהצלחת הטיפול ומשתדלת לנמשיך בשגרת החיים כרגיל תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהיה לך בהצלחה

ענבל
    12/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה שלום

פרופ' שחר קול
    12/11/2008

מותר לעשות הכל.
    הדברים שהיזכרת לא ישפיעו על תוצאות הטיפול.
    מציע לחזור לשיגרת החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו