ביוץ ודלקת בדרכי השתן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ ודלקת בדרכי השתן
    חסויה
    12/11/2008

תודה רבה על המענה שאתם נותנים וכ"כ מהר.... תבורכו!! אם כן, עפ"י מעקב זקיקים נראה כי הביוץ עומד להתרחש במהלך היומיים הקרובים. הבעיה היא שאתמול התחילה לי דלקת בדרכי השתן. קיבלתי מרופא המשפחה ציפורל 500 מ"ג 4 ביום לשבוע. שאלותיי: 1. האם זה יכול להזיק בדרך כלשהי במידה ואכנס להריון החודש?(האנטיביוטיקה והדלקת) 2. האם מותר לקיים יחסים במצב כזה? 3. האם קיום יחסים אתמול בלילה יספיק במידה והביוץ יחל מחר / מחרתיים? אני אחרי טיפול של איקקלומין ומאוד אתאכזב לפספס את הביוץ החודש.... תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ ודלקת בדרכי השתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד כמה פרטים....

חסויה
    12/11/2008

לא יודעת אם יש צורך להוסיף אבל בכל מקרה.... אני חייבת לציין שרופא המשפחה לא ביצע כלל תרבית / בדיקת שתן אלא הסתמך על תלונותיי - צריבה בשתן, דם בשתן וצמרמורות כל הלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי שלום

פרופ' שחר קול
    12/11/2008

1. לא
    2. כן
    3. כן, אם כי רצוי לקיים גם היום - מחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו