מיואשת.........

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת.........
    מאיה
    12/11/2008

בת 31, בירור פריון שלי תקין, מטופלת בהזרעות בגלל גורם הזרע. לאחר 6 הזרעות כושלות על בסיס מחזור טבעי, היום הזרעה לאחר טיפול גונל F במשך 6 ימים + אוביטרל שלקחתי אתמול. אלה נתוני הזרע מהיום: נפח 1.7, התנזלות שלמה, צמיגות מוגברת, ריכוז 3, זרעונים בתנועה 50%, דרגת תנועה 2,3,4 לאחר השבחה - ריכוז 8, בתנועה 55%, דרגת תנועה 2,3,4. תקן אותי אם אני טועה, אבל מכל הדברים שקראתי הבנתי שבריכוז מתחת ל- 5 מליון אין סיכוי שהזרעה תצליח... בהזרעה הקודמת למשל הריכוז לפני השבחה היה 14, בזאת שלפניה - ריכוז 6, בזאת שלפני חודשיים וגם לפני שלושה חודשים - ריכוז 14. 1. האם הנתונים של הזרע היום היו באמת גרועים ואינם משאירים מקום לתקווה גדולה? 2. האם יכול להיות שהריכוז קטן בגלל שבעלי לקח כדורי ויטמין C בחודש האחרון? (חשבנו שזה יוריד את הצמיגות). 3. מה יכולה להיות הסיבה לירידה בכמות? 4. במידה וההזרעה מהיום תיכשל - האם בנתונים הנ"ל כדאי שנלך כבר ל-IVF?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת.........

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלית שלום

פרופ' שחר קול
    12/11/2008

1. לא, ראיתי הריונות עם זרע יותר גרוע...
    2. אין קשר.
    3. אקראיות...
    4. כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו