מבקשת את עזרתכן המנוסות ממני

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבקשת את עזרתכן המנוסות ממני
    שיר
    12/11/2008

בת 42. לאחר טיפול ivf ראשון שלצערי נכשל.חברת קופת חולים מכבי-הטיפול בוצע באסותא האם מישהי במצבי חברה טיפול פרי במדיקל סנטר הרצליה(אני תושבת הרצליה) אני מאוד מבולבלת ומעוניינת לדעת אילו עוד אפשרויות עומדות בפני,האם כדאי לעבור לקופת חולים כללית? אודה על תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיר שלום

שלומית
    13/11/2008

גם אני חברת קופ"ח מכבי, וביצעתי את הטיפול IVF ומיקרו' באסותא בראשון לציון. בעלי חבר קופ"ח כללית. אי לכך אני מכירה את שתי המערכות (אע"פ שאני יכולה רק להעיד על אזור דרום (סורוקה אל מול מרכבי בבאר שבע)). ראשית כל אל תמהרי לעבור לכללית לפני שאת מבררת שאין תקופות המתנה מבחינת הביטוח. שנית מנסיוני כיוון שבכללית הטיפול והפגישות עם הרופא הינן בבית חולים יש פחות יחס אישי ופחות נעים באופן כללי. במכבי כיוון שהפגישות אצל הרופא הינן במרפאת מרכז האישה יש יחס כל כך אישי והטיפול בבית חולים פרטי שהדבר פשוט כל כך שונה (לדוג' ביום השאיבה וההחזרה היינו בס"הכ 3 זוגות באסותא...). אם אינן מאמינה ברופא את יכולה לשנות מקום טיפול בארץ. אל תמהרי לחרוץ את גורלך על סמך טיפול אחד, שגם ככה האחוזים עבור כל טיפול אינם מלחתחילה כל כך גבוהים... בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המידע

שיר
    13/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפ חשוב

טל
    13/11/2008

הצעתי היא שתהי רגועה, אל תחליפי אחרי ניסיון ראשון רופאים, בתי חולים וקופות חולים. אני הצלחתי להיכנס להריון בניסון שלישי באסותא, בדיוק בגיל שלך. לדעתי, הכי חשוב להיות רגועה וסבלנית, אחרת תשתגעי! מאחלת לך המון הצלחה!! עם כל הבירורים שתעשי אף פעם לא תהי בטוחה, לכי על תחושות הבטן, בלי לחץ - שזה דבר מזיק לכל הדעות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שיר
    13/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו