נא המלצתכם (הפעם מנסה בעברית :-))

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נא המלצתכם (הפעם מנסה בעברית :-))
    anonymous
    13/11/2008

נתונים כלליים: אישה בת 39, מחזור לא סדיר בשנה וחצי האחרונים (נע בין 28-60), מנסה להיכנס להריון 6 חודשים ללא הצלחה) תוצאות בדיקות דם סבב 1 (ביום ה- 3 למחזור) - E2 – 648 PMOL / L FSH – 34.62 MIU / L LH – 36.15 MIU / L תוצאות בדיקות דם סבב 2 (ביום ה- 4 למחזור) - E2 <70 PMOL / L FSH – 27.01 MIU / L LH – 5.84 MIU / L הרופא הורה לי לקחת החל מהיום ה- 5 למחזור 2 כדורי איקקלומין ליום במשך 5 ימים + מעקב זקיקים החל מהיום ה- 10 ב-US של היום ה- 12 וה- 15 נצפו זקיקים קטנים (בשתי השחלות שגודלן 21X23 ו- 21X27) עובי אנדומיטריום 5.2 מ"מ מודה שאני לא מוכנה נפשית לתהליך ארוך של ניסיונות להיכנס להריון – אשמח לחוות דעתכם מניסיון, בהקשר עם התוצאות לכניסה להריון (מביציות שלי) שהוכח כבעל אחוזי הצלחה גבוהים בנוסף אשמח לדעת שם הרופא המומחה ב- תיפקוד שחלתי מופחת (לפי הבדיקות) באיזור ירושלים תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MI שלום

פרופ' שחר קול
    13/11/2008

לפי הנתונים הסיכוי להריון על בסיס הביציות שלך אינו גבוה.
    כל רופא פריון יכול ליעץ לך.
    אין מושג כזה "רופא מומחה בתפקוד שחלות מופחת".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו