אי הופעת מחזור,שאלה לד"ר ולנשים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי הופעת מחזור,שאלה לד"ר ולנשים
    תותית
    13/11/2008

ב1 לאוקטובר הייתה החזרה ,קיבלתי ב11/10 מחזור,היום התאריך הוא 13/11 ואין מחזור,ביום שבת וראשון היה דימום קל שנעלם,בד"כ אני מקבלת אחרי 27 יום,היום עשיתי בדיקת בטא ויצא שלילי,מה זה אומר?האם אני אקבל מחזור במהלך הימים הקרובים?יש לציין שלא קרה לי דבר כזה בעבר,תמיד קיבלתי בזמן,והיו המון רקמות של דם מלווה בכאבים,החודש לא היו כאבים וכתמים של דם,מה זה אומר?האם למישהי קרה דבר כזה?הבטא שלילי,אני מודאגת,תודה לעונים/ות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תותית שלום

פרופ' שחר קול
    13/11/2008

חייבים לדעת את מלוא המידע, ובעיקר האם קיבלת אגוניסט ארוך טווח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתמשתי בדקקפטיל שבוע לפני המחזור ו

תותית
    13/11/2008

השתמשתי שבוע לפני המחזור בדקקפטיל ואחרי שבוע הוסיפו 4 מנוגון עד יום לפני השאיבה,זהו הטיפול שקיבלתי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    13/11/2008

דקפפטיל חד פעמי או זריקות יומיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקות יומיות,התחלתי שבוע לפני המחז

תותית
    16/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו