מודאגת לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת לאחר החזרה
    לילך
    15/11/2008

שלום ד"ר אני נמצאת 10 ימים לאחר החזרה. לוקחת 3 פעמים ביום פרוגסטרון 200 מ"ג. עד אתמול היו לי 3 ימים כאבי ראש חזקים. הפסיקו בטיפול עם אקמול. בנוסף, יש לי במהלך כל השבוע מדי פעם כאבי מחזור חלשים באים וו\הולכים אבל אתמול והיום הם התחזקו. מחר יש לי בדיקת בטא. 1. האם יש עדיין סיכוי להריון? הסממנים שתארי הם כאלה שיש לי תמיד לפני שאני מקבלת מחזור. 2. האם יתכן קשר בין הפרוגסטרון לכאבי הראש ויש להפסיק הטיפול (לא הספקתי לשאול רופאים לפני השבת) 3. הפריה בוצעה בשיטת מיקרומניפולציה. לבעלי אין בעית זרע אך נאמר לנו שהזרע ביום ההפריה לא אפשר הפריה בשיטה רגילה. האם תתכן בעיה חד פעמית? קראתי כאן באתר מאמר על מיקרומניפולציה אבל לא הצלחתי להבין האם יש סיכונים מוגברים בשיטה זו? ולמה היא מיועדת רק לזוגות עם בעיות זרע? האם לא יתכן מצב בו יש קושי להפרשות בגלל סוג הביצית? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילך שלום

פרופ' שחר קול
    15/11/2008

יש סיכוי להריון.
    מציע להמשיך טיפול כסידרו על בדיקת דם להריון.
    מיקרומניפולציה הוא תהליך המבוצע גם לזוגות ללא בעיית זרע מובהקת, אם הזרע שניתן ביום השאיבה אינו תקין לחלוטין. לרוב, זה מצב זמני. אין סיכונים מוגברים בשיטה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו