מתי מגיע ווסת אחרי כימי?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתי מגיע ווסת אחרי כימי?
    תאיר
    15/11/2008

ב-28.10 הוחזרו 2 עוברי איקסי טריים 9.11- בטא 36 11.11 בטא 65 13.11 בטא 39 לאחר הבטא האחרונה הורו לי להפסיק תמיכה (אנדומטרין 2X1 ופרוגינובה 2X2) רמת ההורמונים בכל הבדיקות היתה : פרוגסטרון גדול מ-190 אסטרדיול סביב ה-19.000 מאז ה-11.11 היו לי הפרשות חומות ורודות וטיפה אדום, וזה נמשך לסירוגין עד היום. בשל ההורמונים הגבוהים הנחתי שזה כנראה ההריון שיוצא מהגוף, אבל עדיין אין סימן למחזור. נורא רוצה כבר לקבל ולהתחיל הכנות לקראת מוקפאים, תוך כמה זמן אני צפויה לקבל ווסת? האם יש צורך לבדוק שהבטא מתאפסת או שבערכים כאלו אין בזה צורך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי מגיע ווסת אחרי כימי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום תאיר

ד''ר דוד ישי
    15/11/2008

מאוד רצוי לעקוב אחר הבטא עד התאפסות. הוסת אמור להופיע כחודש אח"כ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כ"כ הבנתי

תאיר
    16/11/2008

הווסת אמורה להגיע חודש אחרי מה? אחרי הכימי? אחרי השאיבה/החזרה? כ"כ אני מועמדת להיסטרוסקופיה בין הימים 5-8 לווסת, האם משמעותי לבדוק התאפסות בטא לפני ההיסטרוסקופיה או שרק לפני תחילת הסבב הבא (שאמור להיות החזרת מוקפאים על בסיס המחזור הטבעי) תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום תאיר

ד''ר דוד ישי
    16/11/2008

הוסת אמור להופיע חודש אחרי שהבטא יהפוך לשלילי.
    מאד חשוב לודא שאין הריון לפני ביצוע ההסטרוסקופיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע,

תאיר
    16/11/2008

בבטא כזו (כאמור האחרונה שנמדדה היתה 39) יש איזו סיכוי להריון? ואם כן, מניחה שלא אחד תקין, נכון...? (הוחזרו 2 עוברי איקסי טרייים) אני שואלת כיוון שהבטא לעיל היתה ביו חמישי ואילו היום בדיקה ביתית עדיין מראה חיובי... מחר אני אעשה בדיקת דם לראות מה הערך ומה ההורמונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו