מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי מגיע ווסת אחרי כימי?תאיר15/11/2008
ב-28.10 הוחזרו 2 עוברי איקסי טריים 9.11- בטא 36 11.11 בטא 65 13.11 בטא 39 לאחר הבטא האחרונה הורו לי להפסיק תמיכה (אנדומטרין 2X1 ופרוגינובה 2X2) רמת ההורמונים בכל הבדיקות היתה : פרוגסטרון גדול מ-190 אסטרדיול סביב ה-19.000 מאז ה-11.11 היו לי הפרשות חומות ורודות וטיפה אדום, וזה נמשך לסירוגין עד היום. בשל ההורמונים הגבוהים הנחתי שזה כנראה ההריון שיוצא מהגוף, אבל עדיין אין סימן למחזור. נורא רוצה כבר לקבל ולהתחיל הכנות לקראת מוקפאים, תוך כמה זמן אני צפויה לקבל ווסת? האם יש צורך לבדוק שהבטא מתאפסת או שבערכים כאלו אין בזה צורך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תאיר
ד''ר דוד ישי15/11/2008מאוד רצוי לעקוב אחר הבטא עד התאפסות. הוסת אמור להופיע כחודש אח"כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כ"כ הבנתי
תאיר16/11/2008הווסת אמורה להגיע חודש אחרי מה? אחרי הכימי? אחרי השאיבה/החזרה? כ"כ אני מועמדת להיסטרוסקופיה בין הימים 5-8 לווסת, האם משמעותי לבדוק התאפסות בטא לפני ההיסטרוסקופיה או שרק לפני תחילת הסבב הבא (שאמור להיות החזרת מוקפאים על בסיס המחזור הטבעי) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תאיר
ד''ר דוד ישי16/11/2008הוסת אמור להופיע חודש אחרי שהבטא יהפוך לשלילי.
מאד חשוב לודא שאין הריון לפני ביצוע ההסטרוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע,
תאיר16/11/2008בבטא כזו (כאמור האחרונה שנמדדה היתה 39) יש איזו סיכוי להריון? ואם כן, מניחה שלא אחד תקין, נכון...? (הוחזרו 2 עוברי איקסי טרייים) אני שואלת כיוון שהבטא לעיל היתה ביו חמישי ואילו היום בדיקה ביתית עדיין מראה חיובי... מחר אני אעשה בדיקת דם לראות מה הערך ומה ההורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)