היי ... היום עברתי החזרה בפעם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היי ... היום עברתי החזרה בפעם
    מירי
    16/11/2008

הראשונה ואת האמת זה קצת כאב טוב הרופא אמרה שגם הייתי נורא מכוווצת, שאלה שלי היא מה מותר לי לעשות ומה לא נמאס לי לשכב במיטה ..... עם אפשא לפרט לי ממש הכל ממה שמותר ומה שאסור . בנוסף אני משתעלת נורא חזק שיעול כלב כזה העם זה יכול להזיק או להוריד את הסיכוי איכשהו כי כל שיעול אז הבטן מתכווצת ,, לא יודעת אני בבלבלה רצינית צריכה עזרה דחוף הראש שלי מתפוצץ פשוט מחוסר שקט.............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירי

ד''ר דוד ישי
    16/11/2008

את צריכה א. לנוח במשך 3 ימים . לא לשכב. ב. ללכת לרופא משפחה מחר בקשר לשיעול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השיעול יכול לפלוט את העוברים?

מירי
    17/11/2008

ולמה הכוונה לנוח ? לשבת כל היום בלוויזה או שמותר לקבל כביסה לשטוף קצת כלים אני יודעת שאני נודניקית אבל אני צריכה פרוט כי אני מתנהגת כמו נכה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירי

ד''ר דוד ישי
    17/11/2008

השיעול לא פולט את העוברים. אני לא מתכוון לעבור על כל הפעולות שבן אדם עושה. את צריכה להמנע ממאמץ ולא לשכב במיטה כמו חולה או נכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר ישי אתה מדהים וסבלני

מירי
    17/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו