ד"ר קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר קול
    דנה
    16/11/2008

ד"ר קול היקר, אני מנסה להכנס להריון שנה ו4 חודשים ומאז אתה מלווה אותי עם ים של שאלות עם 3 הזרעות כושלות וסוף סוף IVF אחד מנצח. אז אני רוצה לומר לך תודה רבה ענקית עזרת לי המון במהלך הדרך הקשה והיום עשיתי בטא אחרי 13 יום מהחזרת העוברים-257 בטא. בנוסף,יש לי שאלה,כרגיל. בהזרעה הקודמת שכשלה קיבלתי את הוסת אחרי 10 ימים הייתי עם אוטרגסטון פעמיים ביום 200 והתברר שהרמת פרוגרסטרון אצלי הייתה נמוכה. אמרתי את זה היום לרופא המטפל(רופא אחר,לא של ההזרעות) שלא לקחו לי היום רמת פרוגרסטרון שבעבר הייתה נמוכה ורציתי שיקחו לי בבטא הבאה והוא אמר שאין צורך כי אני עם קרינון ו"יהיה בסדר". אני מאמינה שיהיה בסדר אבל לא חשוב לבדוק למקרה שהיא נמוכה וזה יהרוס הכל? ושוב תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    17/11/2008

רצוי לבדוק פרוגסטרון בהיבט נחיצות המשך הטיפול. אצל רוב הנשים רמת הפרוגסטרון המיוצרת ע"י השחלת היא גבוהה מאוד, כך שהטיפול עם קרינון אינו נחוץ.
    בכל מקרה, המשך קרינון לא יזיק (גם אם הוא מיותר).
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו