החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרה
    מור
    17/11/2008

ביום שישי האחרון החזירו לי שלושה עוברים(פעם ראשונה בדר"כ שתיים)אחרי גידול של 5 ימים מיום הדיקור לבלוציטיס(אני לא יודעת אם איתתי זאת נכון) עובר אחד התפתח לבלוציטיס השני מתקדם ועוד אחד M ההחזרה הייתה ב16/11/08 אמרו לי כי כבר ניתן לבצע בדיקת הריון ב25/11/08 יום ה- 12 למרות שהרופא כתב לי 26/11/08 עניין של יום האם זה משנה? דבר שני מה הסיכויים להריון במצב של גידול עוברים ל5 ימים ?אני גם מקבלת גסטון אני בת 34 האם יש סיכוי שיתפס יותר מאחד ? ידוע לי שבדר"כ לא מכניסים יותר משתיים בכל החזרה אולי כי אני כבר שנה מטופלת למרות שהכל תקין אצלי אחרי בדיקות של צילום רחם. דבר שלישי, שוחחתי עם הרופא שלי על עישון סגריות אני כרגע מעשנת 5 סגריות ביום והיא אמרה לי שאם קשה לי לא להפסיק עדיף שלא אהיה במתח אני ממש בדילמה אני לא מצליחה לעשות סוויץ פסכולוגי בשלב זה של ההחזרה זה יכול לגרם לנזק? לתשובתך אודה(במיוחד לסעיף שלוש)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מור שלום

פרופ' שחר קול
    17/11/2008

בדיקת הריון יש לבצע 14 יום לאחר השאיבה, בלי קשר למועד ההחזרה.
    הסיכויים טובים מאוד. אם מחזירים 3 עוברים יש סיכוי להרין מרובה עוברים.
    עישון של 5 סיגריות ליום לא ישפיע על תוצאות הטיפול. ועם זאת, עשי טובה לעצמך, וחידלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו