כמות עוברים להחזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמות עוברים להחזרה
    יפית
    17/11/2008

שלום דר', שאלתי היא כמה עוברים אפשר להחזיר בהחזרה אחת ? אם נשאבו ממני 19 ביציות ויש לי כאבים עזים בבטן התחתונה עקב השאיבה אתמול , האם זה בגלל כמות הביציות שמשכו ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות עוברים להחזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאן שלום

פרופ' שחר קול
    17/11/2008

משרד הבריאות ממליץ להחזיר עד 2 עוברים למטופלות הצעירות מ - 35 .
    לגבי מצבך ספציפית - כיוון שיש חשש לגירוי יתר יש לשקול היטב האם להקפיא את כל העוברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות עוברים

יפית
    17/11/2008

שלום דר', ותודה שאתה חוזר אלי בהקדם.בכל אופן קיבלתי סוף סוף תשובה היום ולפחות שלב אחד נרגע אצלי . שמתוך ה- 19 ביציות. ...9 עוברים בסדר. ומחר בע"ה מחזירים לי 2 ..ץואתה שאר כמו שציינת אתה ..הרופא מסר שיחכה עוד יום-יומיים ואת השאר יקפיא. והשאלה היא נכון אני בת 33 ויש לי ילדה שהגיעה בטבעי לעולם בת 4.5 ..ולכן בגלל זה הוא מחזיר לי 2 ....ולא 3 עוברים?????????ואם מחזירים 2 אז יש סיכוי גדול שזה יהיה תאומים ? או בד"כ מה שמפתח טוב יותר משאירים ואת השאר מדללים ..את הקטע הזה אני לא מבינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוברים

פרופ' שחר קול
    17/11/2008

השיקול נבון.
    רצוי להחזיר עובר אחד, או לכל היותר - שניים.
    אם יש תאומים - לרוב לא מתערבים, ולא "מדללים".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו