דחוף!! לגבי עט פיורגון..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף!! לגבי עט פיורגון..
    tooti
    17/11/2008

לד"ר קול ערב טוב! היום קיבלתי את עט ההזרקה (פיורגון) וממש בטעות (אין לי מושג איך או למה ...) נראה לי שקילקלתי אותו .. השאלה היא כזו אם סובבתי את העט בחלק שקובע את המינון אין איך להחזיר אותו למצב הקודם??? ראוי לציין שרק היום התחלתי טיפול ivf (זריקת דקא 1.87) כך שעדיין לא התחלתי להשתמש בו ואיני אמורה להשתמש בו בשבועיים הקרובים האם ניתן להחזיר את המזרק למצב שבו הוא אמור להיות או שכדאי שאקנה חדש??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!! לגבי עט פיורגון..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בעט פוריגון

שריתוש
    17/11/2008

לא הדריכו אותך על העט? לא חשוב, יש דרך להחזיר את העט חזרה - את פשוט ממשיכה לסובב עד שאת מגיעה לסוף אחרי שנגמרים כל המספרים וואז חוזרת שוב חזרה להתחלה לאפס ומכוונת למנון שאת צריכה ורק אחר כך מסירה את המכסים של המחטים ומזריקה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שרית!!

tooti
    18/11/2008

תודה, הצלחתי להחזיר את העט למצב 0 פשוט כ"כ נלחצתי שבכלל לא ראיתי את ההוראות.... אני כזו מצחיקה לפעמים... ושוב תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראי הסבר של שרית

פרופ' שחר קול
    17/11/2008

מציע לעיין היטב בחומר ההדרכה שמגיע עם העט, כולל CD.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו