אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה
    לילך
    17/11/2008

שלום, אתמול 14 ימים לאחר שאיבה בטא חיובית (ערך 106 או 160). כבר כמה ימים, בערך מיום שישי) יש לי כאבי בטן כמו של מחזור חזקים מאד. הםא באים כמה פפעמים ביום ונמשכים דקה-שתיים. בנוסף, מאתמול נפיחות בבטן והחלו גם כאבים נוספים המזכירים לי קצת את כאבי הבטן שהיו בעת מתן זריקות (יום לפני השאיבה ערך אסטרדיול כ-8000 וביום השאיבה נתנו לי תרופה המדכאת גירוי במקום אוביטרל). אני קצת מודאגת: 1. האם נורמלי שיהיו כאבי מחזור כ"כ הרבה זמן? 2. האם יתכן שגירוי היתר חזר? אם כן, לא כ"כ טיפלתי בו בימים האחרונים - האם יכול לפגוע או להחמיר? 3. נאמר לי לחזור על בדיקת הדם שוב בשבוע הבא. האם יש סיכוי שפתאום משהו לא יהיה בסדר? ביצעתי את בדיקת הדם מוקדם מדי או שכך נוהגים בכל מקרה גם בהיריון טבעי? ומה עליי לעשות במהלך כל השבוע עם הכאבים? כרגע לוקחת 3 פעמים ביום פרוגסטרון. יתכן וכל התופעות קשורות בזה?? אודה מאד לתשובתך ותודה גם על הסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילך שלום

פרופ' שחר קול
    17/11/2008

1. כן.
    2. אם קיבלת דקפפטיל לביוץ (במקום אוביטרל) - לא יהיה גירוי יתר.
    3. רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר. מציע לנוח, ליטול התרופות המומלצות ולקוות לטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר ושאלה נוספת

לילך
    18/11/2008

תודה רבה על התשובה והסבלנות. ביום השאיבה קיבלתי אוגמנטין (?) ולא דקפפטיל. היום הייתי אצל רואפת נשים על פי אולטרסאונד וגינלי השחלות מוגדלות ויש נוזל בדוגלס. אין הרבה ציסטות. האם יש סיכון באולטרסאונד וגינלי בשלב כזה (רק אתמול בטא חיובית לאחר 14 יום מהשאיבה) ומה עליי לעשות? לא עשו לי בדיקת דם ואני לא ידועת אם זה יכול להחמיר (גירוי יתר) או לפגוע בהריון.יש לגשת למיון במקרה כזה? עדיין ממשיכים כאבים חזקים בעיקר התכווצויות של כמה דקות שחולפות וחוזרות בערך כל שעה שעתיים. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

לילך
    19/11/2008

שלום ד"ר, תוכל בבקשה להתייחס לשאלה נוספת? צריכה להרגע.. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך שלום

פרופ' שחר קול
    19/11/2008

מציע להמשיך מעקב ע"י רופאת הנשים.
    אין סיכון באולטרסאונד.
    גירוי יתר לא יפגע בהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו