מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איקס שביראושרת18/11/2008
שלום רב, היום גיליתי שאני נשאית של X שביר. בעוד חודשיים אהיה בת 35, לפי הייעוץ הגנטי שקיבלתי היום, הבנתי שלפי הסטטיסטיקה אחרי 35 יהיה לי קשה להביא ילדים, או ליתר הדיוק אני לא אהיה פוריה יותר, זה אמור להתרחש בין 35 ל-40. כיום אני בהריון הראשון שלי, בשבוע ה-19+2. יש לי שתי שאלות: 1) האם אפשר להוציא ביציות מגופי ולהקפיא אותן, וכשארצה אפשר יהיה לעשות הפריה עם הזרע של בעלי? 2) האם אפשר להוציא ביצית שנושאת את האיקס התקין ולא את האיקס השביר? תודה מראש, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרת שלום
פרופ' שחר קול18/11/20081. לא, אך ניתן להפרותן כעת בזרע הבעל, ולהקפיא עוברים.
2. לא, אך ניתן לגלות איזה עובר נושא את הגן החולה ע"י אבחון גנטי לפני השרשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאת עוברים
אושרת18/11/2008בנוגע לנושא הקפאת עוברים, מאיפה מתחילים? אצל מי נעשה ההליך? באיזו מרפאה? זה הליך שמוכר על ידי קופות החולים? שוב תודה, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרת שלום
פרופ' שחר קול19/11/2008ההליך אינו מוכר ע"י קופות החולים, שכן אין לך בעיית פריון המצדיקה IVF.
מעבר לכך, משרד הבריאות מתנגד לרעיון של ביצוע IVF בגיל צעיר כ"ביטוח" פריון לגיל המבוגר.
לכן, יש צורך במאבק משפטי לפני שיתנו לך לבצע את מה שביקשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה חוץ גופית
אושרת20/11/2008תודה על התייחסותך. בנוגע להפריה חוץ גופית, האם כנשאית איקס שביר קופות החולים יכירו בהליך זה: הפריה חוץ גופית, יבצעו את הבדיקה ע"י לקיחת תא אחד מארבעת התאים, על מנת לבדוק אם העובר עם איקס שביר, ובמקרה והכל תקין יבצעו את ההשרשה? תודה מראש, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אך כדי לעשות הריון כעת.
פרופ' שחר קול20/11/2008לא כ"ביטוח" לעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)