זקוקה להכוונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקוקה להכוונה
    דור
    18/11/2008

שלום תודה רבה מראש על עזרתכם ובבקשה אם תוכלו לספק לי מעט מידע, התור שלי לרופא נשים הוא רק ב9 לדצמבר. יש לי מספר שאלות ברשותכם: הנני בת 24, שוקלת 53 קילו ומעוניינת להכנס להריון.:) 1. המחזור שלי אינו סדיר ולא היה מעולם. בבדיקת אולטרסאונד לא נצפו שחלות פוליציסטיות אולם האם בבדיקת הדם שביצעתי ביום ה3 למחזור קיים החשש לכך? הוספתי את תוצאות הבדיקה למטה. 2. התחלתי טיפול לבלוטת התריס האם יש קשר בין אי הסדירות במחזור לתת פעילות? 3. האם כדאי כבר לגשת לטיפולים אצל הרופא או לחכות עוד מספר חודשים לנסות אולי לבד אצליח להיקלט? ראוי לציין שבבדיקת ביוץ ביתי איני מצליחה לזהות את הביוץ אך קורה שמספר ימים מופיע פס בהיר ליד פס הביקורת- ממה זה נובע? 4 האם יש קשר בין דימום רב במחזור לרמת פוריות.? 5. האם למרות שהמחזור איננו סדיר אני מבייצת? תודה אלין pmol/LESTRADIOL (E-2 <200 ) 5.2- 0.6 17OH-PROGESTERONE nmol/L 5.5 4.500- 0.350 TSHmIU/L 8.875 6.5- 3.5 T3- FREEpmol/L 4.7 20.0- 10.0 T4- FREEpmol/L 17.2 - IU/L 8.2 LH - IU/L 7.5 FSH - nmol/L 2.9 PROGESTERONE 3.1- 0.1 nmol/L <0.69 TESTOSTERONE- TOTAL

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה להכוונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אלין

ד''ר דוד ישי
    18/11/2008

יש קשר בין הפרעה בתפקוד בלוטת התריס ובין הסיכוי להריון. חשוב לאזן את פעילות הבלוטה לפני התחלת הנסיונות להרות.
    אם הוסת מאד לא סדיר כדאי שלא תמתיני ותפני כבר למרפאת פוריות. לדימום הרב אין קשר בד"כ לסיכוי להרות אבל כדי לתת תשובה חד משמעית צריך לעשות אולטרסאונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי הבנה

דור
    18/11/2008

ראשית- תודה רבה על התגובה המהירה מה זה מבחינת הרפואה ווסת לא סדירה? קיבלתי ב11.9 אחר כך 28.10 וטרם קיבלתי החודש.. איך פונים למרפאת פוריות? הרם דרך הרופא נשים? תודה, אלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אלין

ד''ר דוד ישי
    19/11/2008

וסת סדיר הוא וסת שמופיע במרווחים דומים . אם צריך אפשר לפנות למרפאת פוריות גם באופן ישיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו