מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה להכוונהדור18/11/2008
שלום תודה רבה מראש על עזרתכם ובבקשה אם תוכלו לספק לי מעט מידע, התור שלי לרופא נשים הוא רק ב9 לדצמבר. יש לי מספר שאלות ברשותכם: הנני בת 24, שוקלת 53 קילו ומעוניינת להכנס להריון.:) 1. המחזור שלי אינו סדיר ולא היה מעולם. בבדיקת אולטרסאונד לא נצפו שחלות פוליציסטיות אולם האם בבדיקת הדם שביצעתי ביום ה3 למחזור קיים החשש לכך? הוספתי את תוצאות הבדיקה למטה. 2. התחלתי טיפול לבלוטת התריס האם יש קשר בין אי הסדירות במחזור לתת פעילות? 3. האם כדאי כבר לגשת לטיפולים אצל הרופא או לחכות עוד מספר חודשים לנסות אולי לבד אצליח להיקלט? ראוי לציין שבבדיקת ביוץ ביתי איני מצליחה לזהות את הביוץ אך קורה שמספר ימים מופיע פס בהיר ליד פס הביקורת- ממה זה נובע? 4 האם יש קשר בין דימום רב במחזור לרמת פוריות.? 5. האם למרות שהמחזור איננו סדיר אני מבייצת? תודה אלין pmol/LESTRADIOL (E-2 <200 ) 5.2- 0.6 17OH-PROGESTERONE nmol/L 5.5 4.500- 0.350 TSHmIU/L 8.875 6.5- 3.5 T3- FREEpmol/L 4.7 20.0- 10.0 T4- FREEpmol/L 17.2 - IU/L 8.2 LH - IU/L 7.5 FSH - nmol/L 2.9 PROGESTERONE 3.1- 0.1 nmol/L <0.69 TESTOSTERONE- TOTAL
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלין
ד''ר דוד ישי18/11/2008יש קשר בין הפרעה בתפקוד בלוטת התריס ובין הסיכוי להריון. חשוב לאזן את פעילות הבלוטה לפני התחלת הנסיונות להרות.
אם הוסת מאד לא סדיר כדאי שלא תמתיני ותפני כבר למרפאת פוריות. לדימום הרב אין קשר בד"כ לסיכוי להרות אבל כדי לתת תשובה חד משמעית צריך לעשות אולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הבנה
דור18/11/2008ראשית- תודה רבה על התגובה המהירה מה זה מבחינת הרפואה ווסת לא סדירה? קיבלתי ב11.9 אחר כך 28.10 וטרם קיבלתי החודש.. איך פונים למרפאת פוריות? הרם דרך הרופא נשים? תודה, אלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלין
ד''ר דוד ישי19/11/2008וסת סדיר הוא וסת שמופיע במרווחים דומים . אם צריך אפשר לפנות למרפאת פוריות גם באופן ישיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)