סובלת מפקטור 5 (קרישת דם)

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סובלת מפקטור 5 (קרישת דם)
    יפית
    19/11/2008

לבעלי יש זרע קצת חלש ולכן אני מטופלת עם איקאקלומין 2 כדורים ליום מהיום החמישי חמישה ימים ואני אמורה להזריק אוביטרל ביום שלפני הביוץ האם זה בסדר שאני שותה את הכדורים האלה למרות שאני סובלת מפקטור 5? ושאלה נוספת האם עם הבעיה שלי יהיה לי קשה להיקלט להריון ? לא מדברת כרגע על הזרע של בעלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מפקטור 5 (קרישת דם)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יפית שלום

פרופ' שחר קול
    19/11/2008

יש לוודא האם את הטרוזיגוטית או הומוזיגוטית לפקטור 5 ליידן.
    הגישה הטיפולית ניגזרת מכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתך ד"ר

יפית
    23/11/2008

אז ככה אני סובלת מפקטור 5 ona rs06q mutation הטרוזיגוטית מה זה אומר האם תהיה לי בעיה להיכנס להריון ובשאלה הקודמת רשמתי לך במה אני מטופלת האם זה בסדר ? פשוט עד היום לא עדכנתי את הרופא שלי ביום רביעי יש לי תור אני יראה לו . תודה מראש על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    23/11/2008

אין קשר לפוריות. יתכן קשר להפלות. הנושא בויכוח לגבי הטרוזיגוטיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו