עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה
    דנה
    21/11/2008

שלום- אני אחרי טיפול באיקקלומין- אתמול התחילו לי להופיע הפרשות חומות- דומה למחזור והיום יש ממש טיפה? וגם כמעט שאין כלום האם זה בכל אופן נקרא מחזור- ועוד רופא אמר לי ביום ראשון ללכת לעשות בדיקת דם להריון? הוא אמר שבכל אופן יש לפעמים גם בהריון דימום בהתחלה? אני אף פעם לא שמעתי שיש דימום בהריון מה זה אומר ועוד הוא אמר להתחיל לקחת עוד הפעם איקקלומין- הכדורים היו במשך 3 שבועות בתיק שלי ולא במקרר האם הם טובות או שעדיף לקנות חדשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנה

ד''ר דוד ישי
    21/11/2008

דימומים מסוג זה שאת מתארת מוכרים וידועים בתחילת הריון.
    אם הכדורים עדיין בתוקף את יכולה להשתמש בהם. אני אישית מעדיף לא לתת איקקלומין חודש אחר חודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך

דנה
    22/11/2008

שלום ותודה רבה על התשובה המהירה שלך!!!!! ובכל זאת אחרי טיפות - התחיל לי ממש מחזור- כבר יומיים האם אתה חושב שבכל אופן כדאי ללכת לבדיקת דם להריון? ולמה אתה כתבת שאתה לא אוהב לתת איקקלומין חודש אחרי חודש ? האם יש סיכוי ?ואם לבעלי יש בעיה עם ריכוז זרע האם זה אומר שחובה לעשות הזרעה?? האם זה אומר שלבד לא נוכל להיכנס להריון? רק עלידי השבחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנה

ד''ר דוד ישי
    22/11/2008

גם עם דימום ממש כדאי לעשות בדיקת הריון.
    בטיפול רצוף של איקקלומין חודש אחר חודש, הסיכוי לתגובה פחות טובה או לשיבוש הורמונלי עם התפתחות של ציסטות גדול יותר. כל זמן שיש זרע יש סיכוי להריון טבעי. הסיכוי נעשה קטן יותר ככל שבעית הזרע משמעותית יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו