לד"ר ישי היקר - תנאים להחזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי היקר - תנאים להחזרה
    לימונית
    22/11/2008

ד"ר ישי היקר, ביום ה' (20/11) עשיתי אולטרסאונד לפני החזרה. בזמן הבדיקה אמרתי לטכנאית שזה למחזור הפשרה, ולכן היא לא ציינה את הזקיקים שהיא ראתה, אם כי היא דיווחה לי שהיא רואה מס' זקיקים קטנים (היא כאילו התלבטה אם לציין או לא לציין את הזקיקים). גודל הרירית היה מעל 7 מ"מ (לא זוכרת בדיוק). נאמר לי לבוא ביום ג' הקרוב (25/11) להחזרה (שתבוצע על ידך - לשמחתי הרבה!). הדבר שקצת מדאיג אותי הוא - האם נאמר לי כך בגלל שלא צוינו הזקיקים וגודלם (שאני יודעת שלא צריך אותם) שמעידים בעצם על מועד הביוץ, וכאילו מחכים לראות אותם? או שזה ממש ממש לא משנה אלא רק גודל הרירית? או במילים אחרות - האם יכול להיות בהקשר של מוקפאים פקשוש במועד ההחזרה הקשור למועד הביוץ או למשהו אחר? בהמון המון תודות, שתהיה לך שבת שלום, לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    22/11/2008

הטיפול שניתן לצורך הכנת הרירית לקלת עוברים מופשרים מכין את הרירית ומונע ביוץ ולכן לזקיקים אין משמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו