דקירות הפכו לכאבים תמידיים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקירות הפכו לכאבים תמידיים
    דנה
    22/11/2008

ד"ר שלום,

יום חמישי ביצעתי בטא שלישית-1154. אתמול מהבוקר התחילו לי כל חצי שעה דקירה חזקה בשחלה הימנית עד כדי שיתוק. זה המשיך ליום הכולו ואתמול בלילה הלכתי למיון כי הדקירות התחזקו. באולטרסאונד וגינלי נמצא שהבטן רכה ללא גירוי,שחלה ימנית 4+5.6 ס"מ שחלה עם ממצא סיסטיוכנ"ל גם השחלה השמאלית. ללא נוזל בדוגלס וללא נוזל חופשי בבטן עליונה. נמצא שק הריון זעיר תוך רחמי. הרופא לא ידעה ממה נבעו הכאבים אבל אמרה שהכל בסדר. בדיקת שתן תקינה וגם ספירת דם. היום בבוקר הדקירות הפכו לכאבים תמידיים בשחלה. האם לדעתך יש לעשות עוד בירור או להמתין שיעבור?

ושאלה נוספת,במהלך השבוע במידה ואני לא מרגישה טוב לאן פונים?מוקד רגיל או אם יש נשים?מיון?אני חברת קופת מכבי,ראשון לציון.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    22/11/2008

אם לא נמצא דבר, יש לשער שאכן הכל בסדר.
    החשש - סיבוב של השחלה על צירה, ו"חניקתה".
    אם יש ספק - מציע לפנות למוקד נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    22/11/2008

אם היה סיבוב של השחלה על צירה, זה משהו שהיו אמורים לראות באולטרסאונד ? נעשה גם אולטרסאונד וגינלי וגם בטן. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    22/11/2008

לא תמיד. יש צורך בהערכת זרימת הדם לשחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו