בעיה עם זרע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעיה עם זרע
    אירנה
    23/11/2008

שלום לבעלי בבדיקו ת זרע - VOLUME- 2.5 ריכוז- 13 ריכוז כללי- 32.50 PERCENT OF MOTILE SPERM- 36 TOTAL NOTILE SPERM_ 11.70 VITALITY 64 NORMAL FORMS 4 ABNORMAL 96 HEAD DEFECT- 63 מה אומרת הבדיקה הזאת אני רק רוצה להגיד שלוקחת איקקלומין שיהיה ביוץ בפעם 3 כבר כדור 1 ביום. ועכשיו עוד הפעם הופיע לי מחזור אחרי ביוץ. האם הבדיקות אומרות שסיכוי להריון טבעי נמוך? אני מאוד רוצה ילדים ואין לי כבר כוח לחכות. מה הבדל בין הפריה תוך גופנית לחוץ גופנית?והאם אפשר ישר לעשות השבחה או שלא עושים ישר אלא מחכים תקופה? ומה הם סיכוים בהשבחה להיכנס להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום טניה

ד''ר דוד ישי
    23/11/2008

הזרע באיכות לא טובה במידה בינונית. הירידה היא בכל המדדים. צריך כמובן לחזור על הבדיקה. אם זה אכן המצב ישנה ירידה משמעותית בסיכוי להריון טבעי . מצב זרע כזה הוא בדיוק המצב שמתאים להשבחה ולהזרעה. בשלב הזה אין מה לדבר על הפריה חוץ גופית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו