cmv

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• cmv
    לילך
    23/11/2008

שלום ד"ר יש לי שאלה בקשר לCMV. לפני מס' חודשים בבדיקת דם אמרו לי שאני לא מחוסנת. היום, יום 19 לאחר החזרה. ביום ה-16 בטא 845. השאלות שלי: איך ניתן להדבק בזה? האם גם מילדים שאינם חולים (עם חום וכו')? ואיך נמנעים? לא עשיתי בדיקות דם למעקב לאחרונה ולכן איני יודעת אם כבר נדבקתי. יתכן אני במגע שבועי די קרוב עם ילדים (שלא היו חולים לאחרונה) ודי קרוב האם במקרה כזה יתכן כבר נזק בהיריון בשלב כ"כ התחלתי (לפי מה שהבנתי כל עוד אין עובר אלא רק תאים הסיכון לפגיעה בהריון ובעובר קטן יותר. אני לא יודעת האם לאחר 19 ימים יש כבר עובר או תאים)? במידה ואעשה בדיקת דם למעקב בימים הקרובים (עד היום ה23 להחזרה) ויתגלה כי נדבקתי, מה ההשלכות? אני לחוצה מאד ולא יודעת מה לעשות. מרגישה קצת בורה בעניין.. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילך שלום

פרופ' שחר קול
    23/11/2008

השאלה מתאימה לפורום הריון בסיכון.
    לצערי, CMV זו הסיבה המובילה לביצוע הפסקות הריון של עוברים בריאים לחלוטין, רק משום שמץ של חשד של אפשרות שאולי ייפגעו.
    מצב ביש אמיתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו