השבחת זרע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • השבחת זרע
    אירנה
    24/11/2008

    שלום! אחרי בדיקות זרע של בעלי לא תקינות- בעיקר בתנועתיות - רופא המליץ לנו על השבחה- השאלה שלי - אני משתמשת באיקקלומין ( כי אין לי מחזור סדיר( פעמיים השתמשתי כדור 1 ל 5 ימים) והיה לי ביוץ- אבל עכשיו ביום 21/11 התחיל לי המחזור , בחודש שעבר היה לי מחזור גם ב 21/10 וביוץ לפי המעקב זקיקים היה ב 3-4 לנובמבר עכשיו רופא אמר לי לבוא להשבחה ב 4/12 וכששאלתי אותו מה עם מעקב הוא אמר שאם בחודש הזה היה אז בטוח גם עכשיו עם כדורים יהיה ביוץ- ואז לבוא אליו ב 4/12 האם אתה חושב במצבים האלו כדאי לעשות מעקב זקיקים- כדאי להיות בטוחים שיש ביוץ- וכמה פעמים בתקופת הביוץ עושים השבחה? פעם אחת או 2( לפני ביוץ ויום הביוץ)? וההאם יש סיכוי לקליטה בפעם ראשונה בהשבחה? או שרוב הסיכויים אחרי כמה השבחות? כמה אחוזים יש להצלחה בפעם ראשונה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השבחת זרע

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שלום דנה

    ד''ר דוד ישי
    24/11/2008

    אני חושב שיותר נכון ומדוייק לקבוע את זמן הביוץ ע"י מעקב זקיקים. כאשר הזרע אינו באיכות מצויינת יש ערך ל 2 הזרעות אם ישנה אפשרות ( 12 שעות לפני הביוץ ו 12 שעות אחרי ) . הסיכוי להצלחה במחזור טיפול כזה הוא 15-20%.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו