בדיקת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון
    יפית
    25/11/2008

שלום דר', אני 8 ימים בדיוק אחרי ההחזרת 2 עוברים . ומרגישה בטן עליונה נפוחה מהרגיל . הסקרנות אוכלת אותי כבר. מתי בדיוק אני יכולה לעשות בדיקת הריון ? הרופא נתן לי לעשות ב- 4/12 בטוח שזה בסדר אך להסרת הספק האם אפשרי לערוך בדיקה ביתית בבית במועד לפני. ומתי ???????? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ליאן

ד''ר דוד ישי
    25/11/2008

אין סיכוי שתקבלי תוצאה חיובית לבדיקה ( גם אם יש הריון ) לפני שיעברו 12 יום מהחזרת העוברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת הריון, שאלה נוספת

יפית
    25/11/2008

שלום דר', לפי מה שענית לי ואם אני מבינה היטב אני יכולה לעשות בדיקת הריון אחרי 12 יום וזה מעודד אותי כי לפי מה שהרופא ביקש ממני זה אחרי 17 יום ..אז יש לי 5 ימים הפרש... והאם בדיקה ביתי מספיקה אחרי החסרת עוברים ????? תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליאן

ד''ר דוד ישי
    26/11/2008

אם מדובר בבדיקה בייתית הייתי ממתין יום נוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו