לד"ר ישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי
    לימונית
    25/11/2008

ד"ר ישי ערב טוב, אני מבקשת שתזכיר לי כמה ימים לאחר גמר הטיפול להבאת המחזור שנתת לי (3 פעמים ביום פרוגינובה ופעם ביום אוטרגסטאן דרך הפה) צריך להגיע מחזור? כי כמו שהבנתי ימי הטיפול יכולים להיות מ-4 ומעלה (וניתן לשנותם) ואני רוצה לדאוג לכך שלא אקבל חלילה ביום ה' בערב, ואז תהיה לי בעיה לקבל את הפרוטוקול והמרשמים ולהספיק לרכוש את הכל לפני שבת. בנוסף, רציתי לדעת האם יש אפשרות שהעוברים לא שרדו גם מפאת הזמן שעבר מרגע שהתחילו להפשיר אותם ועד שבעצם הגעת למחלקה? דאגתי לכך עוד מלמפרע, ושאלתי אם לא מחכים קודם כל שתגיע, ונאמר לי שלא מחכים, ומכאן הדאגה, כי עברה לפחות כשעה וחצי אם לא יותר מהרגע שחתמתי על הטופס והוא הועבר ועד הגעתך, כאשר עובדת המעבדה אמרה לי שההפשרה לוקחת כשלושת רבעי שעה עד שעה. בתודה מראש, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

לימונית
    26/11/2008

ד"ר ישי שלום, אני רוצה להודות לך על הטיפול המהיר באישור החדש - ובכלל!!! ממש מהירות שיא - תודה תודה תודה!! לקח לי כמה שעות אתמול לעכל את זה שהפסדתי את העוברים שכבר נוצרו, ובערב זה כבר היה ממש לא קל, אבל מזלי לפחות שהייתי בידיים שלך, שידעתי שיש לי על מי לסמוך, את מי לשאול את כל השאלות, ומי שידאג לי שהעניינים יתגלגלו כמה שיותר מהר. מבחינתי, זה גם סוג של נחמה. אני מנסה להתנחם גם בעובדה שאולי הפעם יווצרו יותר עוברים, וכך, אפילו אם יושג היריון (שאף פעם אין לדעת מתי תתגלה איזשהי בעיה), ואפילו שהכל יעבור בשלום - תנחם אותי מאוד העובדה שיחכו לי עוד עוברים בהקפאה. זאת אולי הנחמה הגדולה שאני מאחלת לעצמי, מה שיכל במידה מסוימת להלחיץ אותי הפעם, בהיריון שהיה נמשך אולי מס' חודשים אך לא מגיע לסופו, כשאין עוברים מוקפאים, והחודשים בינתיים נוקפים. בהזדמנות זאת יש לי עוד שאלה אליך - אני רואה שכתוב באישור גם ICSI. רציתי לדעת אם זה "ליתר ביטחון" או שאם זה כתוב אז סימן שהגעתם למסקנה שזה מה שאני צריכה? - או שבמידה ויהיו מספיק ביציות אז חצי רגיל וחצי ICSI? אם אכן הגעתם למסקנה כזאת, מעניין אותי לדעת מה גילתם שהוביל לכך? וסליחה על השאלה - אבל האם ICSI מצריך תשלום כספי בנוסף לאישור/למרות האישור? שיהיה לך ערב נפלא בהמון תודות לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה חשובה

לימונית
    26/11/2008

ד"ר ישי סליחה שוב, רציתי לשאול אותך אם ייתכן שנטילת האוטרגסטאן דרך הפה מעוררת הפרשה ג'לית ומעוררת "שריפה" בשתן (שנשארת גם אחרי השתן). למעשה, 2 לילות קודם לכן היו לי כאבי לחץ ותחושת קור מאוד חזקים בשלפוחית וריצה מאוד דחופה לשירותים, אבל בכלל בכלל לא שרף לי. לאחר מכן היה יום שקט. ואתמול, עוד בטרם שרף לי, היו לי שתי התקפות שממש רעדתי מקור (כמו כשקודחים מחום). אני לא חולה עד כמה שידוע לי. האם יכול להיות קשר מסוים למרות שחלק מהתופעות התחילו קודם? ההפרשה הג'לית התחילה רק לאחר נטילת האוטרגסטאן דרך הפה. בנוסף, רציתי לשאול בנוגע לטיפול להבאת המחזור, מה לעשות במידה ויגיע מחזור לפני שאני גומרת את ימי הטיפול? - האם להפסיק מיידית, או שלקחת לפחות 4-5 ימים, גם אם הגיע הדימום? בתודה מראש, לימונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ישי - אנא התייחסותך (ש. מאתמול)

לימונית
    27/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בינתיים....

לימונית
    27/11/2008

ד"ר ישי ערב טוב, בינתיים עשיתי היום בדיקת שתן כללית (בסטיק), שיצאה תקינה. האם ייתכן שהצריבה נובעת ממשהו נרתיקי ופשוט בעת מתן שתן זה צורב יותר? מה דעתך? בתודה מראש, לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ישי - מחכה לתשובתך כבר מס' ימים

לימונית
    28/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דוד ישי
    28/11/2008

תתקשרי אלי ביום א'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו