מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשתאירנה26/11/2008
שלום ד"ר אני לקחתי 2 פעמים איקקלומין , כדור 1 ל 5 ימים היה לי ביוץ - אבל אז לא ידענו שלבעלי יש זרע חלש- תנועתיות נמוכה , וריכוז 13 עכשיו כשאני באתי לרופא נשים שלי הוא אמר לי אם אני רוצה יעשה לי הזרעה- ביום 14 למחזור- כששאלתי אותו האם לא צריך לבוא לביוץ? הרי איך אני אדע בטוח הוא התעצבן עלי שאני שואלת הרבה שאלות ואם אני לא רוצה הוא יכול להביא לי הפניה למרכז לפיריון בראשון לציון שם יעשו לי- אני הייתי בהלם ומז נכנסתי לדיכאון- אני חושבת שאני יכולה לשאול שאלות במיוחד כשזה משהו חדש בשבילי- אני לא יודעת מה לעשות אני בשבוע הבא צריכה להיות במעקב זקיקים ואני לא יודעת למי ללכת?האם במרכז לפוריות איפה שבעלי עשה בדיקת זרע יקבלו אותנו להשבחה וגם יכולים לעשות הזרעה? אני פשוט מתוסכלת מתשובה של רופא- היום אני לוקחת כדור 2 איקקלומין בשבת כדור אחרון- האם באמת הביוץ יהיה ביום חמישי הבא? ועוד שאלה קטנה אם יום חמישי יש לי ביוץ אז שמעתי שכדאי לעשות פעמים הזרעה יום לפני ביוך ו 12 שעות אחרי- אז איפה אני יכולה לעשות ביום שישי ושבת את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי26/11/2008יש לך בהחלט זכות לשאול שאלות לקבל תשובות. אני ממליץ לך מאד לגשת למרפאת פוריות. שם ישנם רופאים שזו התמחותם. שם תקבלי את כל התשובות ואת הטיפול הנכון ביותר למצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)