מיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    אירנה
    26/11/2008

שלום ד"ר אני לקחתי 2 פעמים איקקלומין , כדור 1 ל 5 ימים היה לי ביוץ - אבל אז לא ידענו שלבעלי יש זרע חלש- תנועתיות נמוכה , וריכוז 13 עכשיו כשאני באתי לרופא נשים שלי הוא אמר לי אם אני רוצה יעשה לי הזרעה- ביום 14 למחזור- כששאלתי אותו האם לא צריך לבוא לביוץ? הרי איך אני אדע בטוח הוא התעצבן עלי שאני שואלת הרבה שאלות ואם אני לא רוצה הוא יכול להביא לי הפניה למרכז לפיריון בראשון לציון שם יעשו לי- אני הייתי בהלם ומז נכנסתי לדיכאון- אני חושבת שאני יכולה לשאול שאלות במיוחד כשזה משהו חדש בשבילי- אני לא יודעת מה לעשות אני בשבוע הבא צריכה להיות במעקב זקיקים ואני לא יודעת למי ללכת?האם במרכז לפוריות איפה שבעלי עשה בדיקת זרע יקבלו אותנו להשבחה וגם יכולים לעשות הזרעה? אני פשוט מתוסכלת מתשובה של רופא- היום אני לוקחת כדור 2 איקקלומין בשבת כדור אחרון- האם באמת הביוץ יהיה ביום חמישי הבא? ועוד שאלה קטנה אם יום חמישי יש לי ביוץ אז שמעתי שכדאי לעשות פעמים הזרעה יום לפני ביוך ו 12 שעות אחרי- אז איפה אני יכולה לעשות ביום שישי ושבת את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנה

ד''ר דוד ישי
    26/11/2008

יש לך בהחלט זכות לשאול שאלות לקבל תשובות. אני ממליץ לך מאד לגשת למרפאת פוריות. שם ישנם רופאים שזו התמחותם. שם תקבלי את כל התשובות ואת הטיפול הנכון ביותר למצבך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו