כריתת חצוצרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כריתת חצוצרה
    גל
    26/11/2008

שלום אני אחרי 10 טיפולי הפריה ו4 הריונות כימים אני סובלת מאנמטריוזיס רמה 4היום בבדיקה נראה נוזל בחצוצרה לפי דברי הרופא זאת יכולה להיות הסיבה לקליטה לא טובה של העובר,ובנוסף השחלות שלי נראות פולציסטיות שאלותי: האם יתכן שרק עכשיו החצוצרה ניזוקה מהטיפולים מכיוון שעשיתי צילום רחם והיסטרקופופיה והכול יצא תקין (עברה שנה)האם הנוזל יכול להעלם ולחזור ,והאם יש טיפול שכדי לנסות לפני כריתה? ומה גורם לכך שהגוף שלי עכשיו גם עם שחלות פולציסטיות האם אלו ההשלכות שבהורמונים? והאם זה מוכח שמעלה סיכוי לקליטת עוברים ואלי גם את איכותם? מצטערת מראש על האורך אני מאוד מבולבלת מההתפתחויות. מודה לך מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כריתת חצוצרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גל

ד''ר דוד ישי
    26/11/2008

מצב החצוצרות יכול להשתנות במהלך הזמן. הסיכוי לתקן חצוצרות כאלה ולהחזירן לפעילות תקינה קטן מאד. יש הוכחות שאנדומטריוזיס וחצוצרות מלאות בנוזל מורידים הסיכוי להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו