FSH גבוה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• FSH גבוה
    ליה
    27/11/2008

שלום, אני בת 27, סובלת מאז גיל 21 מ-FSH גבוה, אשר נע בין רמות של 9 ל-60, בחודשים שונים. יצוין כי ללא גלולות או טיפול הורמונלי אחר (למשל פרוגילוטון), אינני מקבלת מחזור, ואני חשה גלי חום קשים. האבחנה של הרופא שלי היא מנופאוזה מוקדמת. בטרם אפנה לתרומת ביצית, אני מעוניינת לנסות טיפול IVF. שאלתי היא - האם בחודש מסוים שבו ה-FSH שלי הוא נמוך, יש לטיפול סיכוי גבוה יותר להצליח לעומת חודש שבו ה-FSH הוא גבוה. כלומר, האם ה-FSH בחודש מסוים מעיד משהו על היכולת שלי לייצר זקיקים / ביציות באותו חודש, או שמא עצם העובדה שיש לי FSH גבוה בחלק מהחודשים מעידה שהרזרבה השחלתית שלי נמוכה בכל החודשים. תודה רבה על תשובתך, ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FSH גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליה שלום

פרופ' שחר קול
    27/11/2008

לצערי, המחקר בתחום מצביע על האפשרות הפחות טובה מבחינתך. כלומר האמירה "העובדה שיש לי FSH גבוה בחלק מהחודשים מעידה שהרזרבה השחלתית שלי נמוכה בכל החודשים" היא הנכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו