בעיית התחלקות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעיית התחלקות
    יעל
    27/11/2008

שלום רב. מהשאיבה הראשונה יצאו 11 הפריות,שזה יפה ומכובד. הבעיה היא שהיה רק אחד מחולק ל-6 ,4 היו מחולקים ל4 ,ו-6 היו מחולקים ל-2. רובם היו יפים בצורתם וכו,אך מטרידה אותי החלוקה. את אלה שהיו מחולקים ל-2 ניסו לגדל במעבדה וביום השלישי 5 מהם לא שרדו ואחד מהם גדל ביום השלישי רק ל-5,כשאני יודעת שביום זה הוא היה צריך להיות 7-8. מיותר לציין שלא נוצא הריון ממנו וכעת אני לקראת שאיבה חדשה. מדוע יש בעיית חלוקה? (אין לנו בעיות-אנחנו מהלא מוסברים) במה הבעיה יכולה להיות? אם הם גם במעבדה הם לא גודלים אז מה הפתרון ומה הסיכויים שיגלו בבטן? (מסתבר שלא טובים... ) האם זה קשור לאיכות הביציות/הזרע או שניהם?? האם ניתן לקבל משהו לפני השאיבה כיד שיעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית התחלקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל שלום

פרופ' שחר קול
    27/11/2008

לרוב, חלוקה איטית נובעת מבעיה בביציות.
    לא ניתן לתקן זאת, אלא רק לקוות שביצית תקינה תעבור הפריה ותתן הריון תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה-המשך שאלה

יעל
    28/11/2008

לא ידעתי שיש לי בעיה בביציות...זה חדש לי... הבנתי שיש זריקה שניתן להוסיף לשאר הזריקות עד השאיבה שמשביחה את איכות הביציות. לא מוכר לך? קצת מפחיד לשמוע שאין מה לעשות ופשוט לקוות לטוב... יש מצב שזה חד פעמי ובפעם הבאה יצאו ביציות יותר טובות?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    28/11/2008

לצערי, אין אפשרות להשביח ביציות.
    איכות הביציות היא מלידה, לא משהו שניתן לשלוט בו או לתקן אותו.
    זו האמת המרה.
    כל השאר (כגון זריקה ל"השבחת ביציות") - הבלים.
    לכן בוודאי שיש סיכוי לביציות טובות יותר בפעם הבאה. בלי שום קשר לזריקה כזו או אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו