הריון תאומים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון תאומים
    חוששת....
    27/11/2008

שלום רב הריון תאומים שבוע 8 , לאחר טיפולים (זריקות) עד לפני 3 ימים הרגשתי מצוין, עשיתי ספורט, אכלתי הכל וישנתי המון, ב 3 ימים האחרונים מרגישה רע מאוד, 3 ימים של הקאות, בחילות ו"יציאות" לא טובות, חוסר חשק לאכול, חולשה. כבר יומיים לא אוכלת כלום , רק שותה המון. הייתי באולטרסאונד ראשון לפני שבועיים והרופא ראה דופק ושני שקים. אחד גדול ואחד קטן, מקווה שישארו שניהם, הרופא אמר לי שיש סיכוי שאחד יספג. מה אפשר לקחת ? איזו תרופה? מה לעשות ? עזרה דחוף...... תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שיענו לך הרופאים

טלי
    28/11/2008

כאמא לתאומים שהיו פעם שלישייה ואחד נספג אני יכולה להגיד לך מה שנאמר לי על ידי מספר רופאים לאורך ההריון: 1. הריון מרובה עוברים הוא הריון שבו רמת ההורמונים גבוהה מהרגיל ולכן גם תופעות הריוניות כגון בחילות והקאות הן לעיתים קרובות יותר אינטנסיביות מאשר בהריון רגיל. אצלי השליש הראשון היה ממש קשה מבחינת הקאות וכמה פעמים נאלצתי להתאשפז כדי לקבל נוזלים. אבל בסוף הבנתי שאם לא אוכל ואשתה כמויות קטנות בכפית כל הזמן, למרות ההקאות, אני עלולה לפגוע בילדים שלי, והקפדתי כל הזמן לשתות ולאכול קצת. 2. לי הסבירו שאין מה לעשות כדי למנוע ספיגה של עובר מעבר לתמיכה הרגילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...

חוששת....
    28/11/2008

תודה, באמת ניסיתי להשיג את הרופא שלי (פרטי) אך ללא הצלחה, אתמול אכלתי בכוח וממש החזקתי את עצמי לא להקיא, העניין הוא שהרגשתי מצויין עד לפני 3 ימים ועשיתי הכל כרגי , , אוכל, ספורט ואפילו סקס, אולי כדאי להמנע כרגע מסקס עד שאדע שהכל תקין? מקווה שההקאות וה"יציאות הלא טובות" שהיו לי זה רק משהו זמני. אני באמת שותה המון, עד היום היו לי עצירויות , בגלל זה חשבתי שאולי זה וירוס. תודה רבה על העידוד ועל התשובה, זה חשוב לי מאוד. בעוד שבועיים בבדיקה אצל הרופא אדע אם נשארו שני העוברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חוששת

ד''ר דוד ישי
    28/11/2008

את צריכה להקפיד לשתות למרות ההרגשה הרעה. לא יקרה אם תאכלי פחות עד שתתחילי להרגיש יותר טוב. אם ההקאות בלתי נסבלות את יכולה לקחת פרמין או תכשיר אחר נגד הקאה ( כמובן בהתאם להוראות הרופא )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו