E2 ובטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• E2 ובטא
    לילך
    28/11/2008

1. האם ה E2 אמור להתחיל לעלות רק אחרי תחילת עליית הבטא , או שעוד לפני כן ? 2. האם תיתכן וסת כאשר בבדיקת דם E2 935 ופרוגסטרון 74 {מחזור טבעי} ? - אם לא , עפ"י מצב ההורמונים עוד כמה ימים צפויה וסת ? 3. 11 ימים אחרי ההזרעה אלו היו תוצאות וגם בטא היתה שלילית - האם בטא מוקדם מדי בהנחה שההזרעה ביום 16.11 והבדיקות ביום 27.11 ? 4. שבוע לפני הבדיקות הללו ה - E2 היה 523 וכאמור שבוע אחרי 935 , האם עלייה מסמנת משהו חיובי ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    E2 ובטא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילך שלום

פרופ' שחר קול
    28/11/2008

במחזור טבעי E2 לא ממש משתנה ממש בתחילת ההריון, עם הבטא החיובי הראשון.
    אין טעם לבדוק בטא 11 יום לאחר ההזרעה.
    מציע להמתין לפחות 14 יום.
    חבל על הספקולציות.
    עדיף קרקע מוצקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה קטנה

לילך
    28/11/2008

תודה רבה על המענה הענניני והמהיר - אודה להתייחסותך האם יכול להיות מצב שבו יש וסת וההורמנים הם 74 פרוגסטרון ו 935 E2 . אני מדממת וביום הדימום אלו הערכים ההורמונלים - רופא אמר שכנראה דימום מצואר ולא יכול וסת עם כאלו ערכים , אבל מצד שני אני רגילה שמתחיל דימום בדיוק בשלב זה - אם גם דעתך כי זה לא ווסת - מתי יכולה להופיע ווסת - יום אחרי כאלה ערכים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך שלום

פרופ' שחר קול
    28/11/2008

דימום בערכים אלו - אינו וסת ואינו תקין.
    הוסת צפוי כשבוע + לאחר ערכים אלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לילך
    28/11/2008

ישוב תודה רבה על המענה ויישר כח... ידוע לי כי הדימום אינו תקין , ונעשתה לי בדיקת פיפל שיצאה תקינה , בנוסף נעשתה בדיקת קולקוסקופיה שקבעה כי הדימום מהצוואר , ובעוד כשבועיים יעשו לי פאפ . {בגלל הדימום לא יכלו לקחת פאפ} איך יכול להיות שעם ערכים כאלו צפויה וסת בעוד כשבוע - כאמור אני ביום 11 אחרי ההזרעה {לא כולל יום ההזרעה } , כך שבמידה ולא יהיה הריון אני אמורה לקבל וסת עוד 3-4 ימים ? אם כך האם אני יכולה להיות אופטימית לגבי הריון אפשרי ? או שהירידה בערכים יכולה להיות חדה בטווח של יומיים - שלושה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    29/11/2008

האם מקבלת "תמיכה"?
    הירידה יכולה להיות חדה מאוד, ווסת מוקדם יותר.
    קשה לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה נוספת

לילך
    29/11/2008

לשאלתך - איני מקבלת תמיכה מאחר ומדובר בהזרעה על בסיס ביוץ טבעי. התוצאות של הבדיקות נעשו כאמור ביום חמישי האחרון שזה 10 ימים אחרי ביוץ ו 11 יום אחרי הזרעה . ביום ראשון אני אעשה בדיקות שאז זה יהיה 13 יום אחרי ביוץ ו 14 אחרי הזרעה . במידה ואני אראה ירידה חדה בהורמונים , האם שווה לשקול תמיכה ? או שבשלב שבו יעשו הבדיקות במידה וההורמונים ירדו זה סימן לכישלון הטיפול למרות שיומיים קודם הם היו מאד גבוהים ? {להזכירך 935 E2 ו 74 פרוגסטרון - 10 ימים אחרי ביוץ ו 11 ימים אחרי הזרעה}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    29/11/2008

"תמיכה" לא תעזור.
    אם יש הריון ההורמונים יישארו גבוהים.
    אם אין הריון - ההורמונים יירדו ויגיע מחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו