טיפולי רפואה משלימה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי רפואה משלימה
    רושרוש
    29/11/2008

רציתי לדעת עד כמה יעילים טיפולי הדיקור במהלך ההיריון בכלל ובשליש הראשון בפרט? ומה נכון לגבי עיסויים ורפלקסולוגיה ? האם ישנם עוד פעילויות חשובות של 'עשה' ו='אל תעשה' ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי רפואה משלימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משלימה

פרופ' שחר קול
    29/11/2008

אין מידע מדעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תגובה מד"ר דויד ישי

רושרוש
    29/11/2008

לאור העובדה שהוא עוסק בתחום. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רושרוש

ד''ר דוד ישי
    29/11/2008

אני לא עוסק בתחום. אבל מתוך מודעות לחשיבות של הרפואה המשלימה, אני עובד בשיתוף פעולה עם מטפלת ברפואה סינית שמומחית בתחום. צודק דר' קול. יש הוכחות מדעיות ( כפי שהמדע המערבי דורש ) חלקיות בלבד לגבי התרומה של הרפואה הסינית ( בעיקר הדיקור ) להצלחת הטיפולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלי - כנראה שזה תפס...

רושרוש
    30/11/2008

תודה על ההתייחסות. בשנה זו (החל מינואר) עברתיי 4 טיפולי IVF , ובאחרון - נקלטתי. אינני יודעת בוודאות להצביע אם הדיקור, אותו התחלתי שבוע לפני ההשאיבה אכן תרם. לפני 5 שנים הצלחנו, בעלי ואני להביא לעולם ילדונת לאחר 2 טיפולים בלבד.... יכול להיות שגורם הגיל גם אחראי לכך, אך אני עדיין ממשיכה את הדיקור (פעם בשבוע לפחות). מה דעתך ? בנוסף - התכוונתי להתחיל בטיפולי רפלקסולוגיה, אך מכיון שנקלטתי ועדיין לא התחלתי-יעצו לי לא להתחיל.... האים נכון לדעתך לבצע עיסויים בגוף בתחילת היריון, לרבות רפלקסולוגיה ושיאצו ? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רושרוש

ד''ר דוד ישי
    30/11/2008

תמשיכי בדיקור. לדעתי אין צורך בטיפולים אחרים ( אלא אם את עושה אותם לשם תענוג )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו