שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    tt
    29/11/2008

טופלתי במחזור הקודם באיקאקלמין פעמיים ביום לחמישה ימים , היה ביוץ ביום ה-13 לפי אולטראסאונד אולם לאחר שלושה שבועות קיבלתי(שזה היום). האם המחזור לא צריך לבוא 14 יום אחרי הביוץ? בעלי מעוניין לעשות בדיקות (אנו מנסים כבר שנה וחודשיים ) איך להתחיל? דרך איזה רופא צריכה לבוא ההפניה לבדיקות? האם זה דרך הרופא נשים שלי או אולי דרך רופא משפחה או רופא אחר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום tt

ד''ר דוד ישי
    29/11/2008

בעיקרון את צודקת לגבי אורך החלק השני של המחזור. ההסבר המדוייק אינו חשוב. הכי הגיוני הוא שהביוץ היה מאוחר מיותר ממה שחשבת. מה שיותר חשוב הוא שהתחלתם בטיפול בלי לעשות בירור ובלי לדעת מה הסיבה שאתם לא מצליחים להרות. אני מציע שלפני שתמשיכו בטיפול כלשהו, תגשו שניכם למרפאת פוריות מסודרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

tt
    30/11/2008

אני עשיתי ברור הורמונלי לפני האיקאקלמין. בבדיקת הורמונים ביום השלישי למחזור הכל יצא תקין ולפי אולטראסאונד יצא שיש לי שחלות פוליצסטיות ולכן הרופא החליט שאני אתחיל עם האיקואקלמין ( יש לציין שיש לי ילדה בת חמש שנכנסתי עליה להריון בתוך חודשיים ובהריון שמנתי ואני יודעת שאני צריכה לרדת במשקל, אני עובדת על זה.) פשוט בעלי חשב גם לעשות בדיקות לראות שהכל בסדר גם אצלו. הוא עובד עם חומרים כימיקליים האם יכול להיות לזה השפעה על הזרע? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום tt

ד''ר דוד ישי
    30/11/2008

יכולה להיות השפעה. ובכלל , כדאי לאשר שהזרע תקין לפני שמתחילים בטיפול תרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

tt
    30/11/2008

אתמול אמנם קיבלתי את המחזור אבל היום הוא כמעט פסק .הדימום אתמול היה די חלש ואילו היום היה רק סימן .(יש לציין שאני לא סובלת מדימומים חזקים אבל זה כבר מוגזם). דיברתי היום עם רופא הנשים בכדי לשאול אם צריך להתחיל שוב עם האיקאקלמין אבל הוא אמר שהחודש הוא לא יביא לי כי הוא לא עושה את זה רצוף כי זה לא טוב.למה? והאם זה יכול לפגוע במשהו?הוא רק אמר לי לחזור אליו בעוד שבועיים. מי נותן את ההפניה לגבר לעשות בדיקות? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו