הורמונים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הורמונים
    30/11/2008

שלום, בחודשיים האחרונים ההורמונים שלי "מתנהגים" די מוזר ושונה מהרגיל... בחודש שעבר במהלך המעקב ובדיקות הדם לקראת ביוץ אחרי שה-E2 הגיע ל-316 והפרוג' 2 בבדיקת דם שלושה ימים לאחר מכן ה-E2 ירד ל- 255 והפרוג' ל-1.6 ולאחר 4 ימים ה-E2 עלה ל-1987 והפרוג' ל-3.4 והביוץ היה יום יומיים אחרי. חשבתי שזה דבר מקרי, היות שעד היום זה לא קרה מעולם וההורמונים שלי תמיד עלו כמו שצריך וירדו כמו שצריך, אבל החודש זה שוב קרה... ביום חמישי עשיתי בדיקת דם והE2 היה 227 והפרוג' 1.9 והיום בדיקת הדם מראה שה-E2 הוא 211 והפרוג' 1.8. אני לא מבינה את זה..... האם זו תופעה מוכרת? האם יש סיבה לחשש לאיזשהו שיבוש הורמונלי? האם זה הגיוני שפתאום ה"התנהגות" ההורמונלית משתנה (אחרי שנה וחצי של מעקבים שבהם לפחות זה היה בסדר...)? אני אציין שלפני חודשיים עברתי קופת חולים והשינויים התחילו מאז שהתחלתי לעשות בדיקות דם דרך הקופה החדשה- האם השינוי הזה יכול לקרות בגלל שינוי במעבדה שאליה מגיעות דגימות הדם? תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    30/11/2008

יתכן שמדובר בבעיה מעבדתית, אבל הסיכויים שזה העניין נמוכים. חשוב לדעת שהעליה בנפח הזקיקים וברמת ה E2 בהתאם, מתרחשת בעיקר ב 3-4 ימים שלפני הביוץ .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה נוספת

##
    30/11/2008

לאור התשובה שלך, אם הביוצים שלי הם יחסית מאוחרים (ביום ה-17-21) והיום אני רק ביום ה-10 למחזור - זה אומר ששינויים בטווח כזה (למעלה ולמטה) של ה-E2 הם סבירים ונורמלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דוד ישי
    30/11/2008

בהחלט אפשרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו