דימום קל יום לפני בטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום קל יום לפני בטא
    בטא
    01/12/2008

מחר אני אמורה לעשות בדיקת דם לבטא היום בבוקר קמתי עם דימום בצבע ורוד בהיר (צבע אפרסק) עם קצת כאבים בצד שמאל מה זה אומר אני נורא לחוצה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום קל יום לפני בטא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום

פרופ' שחר קול
    01/12/2008

יתכן ומתחיל מחזור .
    יתכן ויש הריון.
    רק בדיקת דם תקבע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לדימום

בטא
    01/12/2008

תודה רבה על התגובה המהירה שכחתי לציין שאני לוקחת אנדומיטרין פעמיים ביום לי ניראה שישנה ירידה בהורמונים היום היתקשרתי ליחידה והאחות אמרה לי להעלות ל 3 פעמים ביום ומחר להגיע לעשות בדיקת דם מה ניראה לך ד"ר שחר קול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון אישי

לילך
    03/12/2008

הנרות אצלי לא נספגו בדקתי זאת כשבוע אחרי ההחזרה והפרוגסטרון שלי היה נמוך מאוד ומאז אני מקבלת רק גסטון שאלו זריקות. המון המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו