fsh נמוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• fsh נמוך
    ד
    01/12/2008

עוברת טיפולי ivf. אתמול, ביום הרביעי למחזור במהלך חודש הפסקה בטיפולים, עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי וערך ה fsh הוא 2.3, ערך הפרולקטין 203, ו- LH קטן מ- 0.5. עפ"י הבנתי, ערכי ה fsh וה- LH נמוכים. אציין שבמהלך טיפול ה ivf הראשון אובחנתי כפוליציסטית, עקב יצירת זקיקים רבים. האם ערכי הבדיקה מעידים על שחלות פוליציסטיות או על דבר אחר? האם טיפולי ה ivf הם הפתרון או שיש טיפול נוסף לבעיה?" תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    fsh נמוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת -

ד
    01/12/2008

שכחתי לציין שבטיפול האחרון (שכשל) קיבלתי דקא ארוך (3). הזריקה ניתנה לי לפני כמעט חודשיים. האם יתכן שהיא עדיין מדכאת את המערכת ולכן ערכי ה FSH נמוכים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד

ד''ר דוד ישי
    01/12/2008

יתכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני IVF ראשון

אנדי
    01/12/2008

הי ד, אני אמורה לעבור IVF בפעם הראשונה ואשמח לשוחח עם מישהי שעברה זאת כיוון שיש לי מספר שאלות לגבי הטיפול ואעדיף לשמוע זאת ממישהי שעברה אותו. אשמח לשוחח עמך המייל שלי. [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד

ד''ר דוד ישי
    01/12/2008

אם התגובה שלך לטיפול הייתה טובה, אין לערכים האלה משמעות. הערכים דוקא לא מתאימים לשחלות פוליציסטיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו