היסטרוסקופיה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היסטרוסקופיה
    דפנה
    01/12/2008

שלום וכל הכבוד על הפורום אני בת 43 בדיוק. אחרי בצוע הפסקת הריון בשבוע 24 ואחרי הפלה טבעית שלמה שבוע 7.הריונות טבעיים ויש לי ילדה בת 4. 1. הרופא המליץ על היסטרוסקופיה אבחנתית לשלול הדבקויות,ותאר את הבדיקה כפשוטה וחסרת סיכון. אני קראתי שכדאי לבצע בדיקת דם לאלקטרוליטים לפני. האם כדאי לבצע היסטרוסקופיה והאם נדרשת הכנה מוקדמת כלשהי ? 2.בבדיקת דם שנערכה ביום השני למחזור E2 קטן מ-200 FSH 5.2 מה ניתן להסיק מהתוצאה ? 3. מה הסיכוי להריון טבעי ולהריון עם טפול הורמונלי מביצית שלי ומתרומת ביצית, בתודה דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרוסקופיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דפנה

ד''ר דוד ישי
    01/12/2008

אם יש חשד להדבקויות רצוי לעשות הסטרוסקופיה. הפעולה באמת יחסית פשוטה ומבוצעת בהרדמה כללית. יש לה סיבוכים אבל הם לא שכיחים. האלקטרוליטים הם חלק מהבדיקות שצריך לעשות לקראת ההרדמה.
    הבדיקות תקינות.הסיכוי להריון טבעי הוא פחות מ 10% בכל חודש. עם טיפול הורמונלי הוא מעט גבוה יותר. מתרומת בייצית כ - 60%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו