מה יכולות להיות הסיבות?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה יכולות להיות הסיבות?
    מיכל
    02/12/2008

יש לי PCOS, ולא קיבלתי מחזור כבר שלושה חודשים (לפני זה 3 שנים של מחזורים בין 35-45 יום קבוע). יומיים לפני שהלכתי לגניקולוג עשיתי בדיקת דם להריון והיא הייתה שלילית (לפני כשבועיים וחצי). הרופא נתן לי לקחת חמישה ימים פרוברה וראיתי שהדימום אמור להגיע בין יומיים לשבוע לאחר סיום נטילתם. עברו כבר 10 ימים, מה יכולות להיות הסיבות לחוסר קבלת המחזור בעקבות הטיפול? אני מעוניינת להיכנס להריון ומאוד מודאגת. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יכולות להיות הסיבות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל שלום

פרופ' שחר קול
    02/12/2008

אם החשיפה של הרירית לאסטדיול היא קטנה, הרי לא יהיה דימום בעקבות הפרוברה.
    לגבי הריון - אין לכך חשיבות שכן אם זה אכן המצב ניתן לגרות השחלות לביוץ גם בלי להמתין למחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?

מיכל
    05/12/2008

כמעט שבועיים אחרי סיום נטילת פרוברה ואין סימן למחזור, אני בת 28, האם בגילי יכול להיות חוסר באסטרוגן שיגרום לדימום לא להופיע אחרי פרוברה? מה עושים במצב כזה? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים?

פרופ' שחר קול
    05/12/2008

בדיקת דם, בדיקת א.ס.
    אם מתאים - אפשר להתחיל מיד בגירוי שחלות לכיוון ביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו