בדיקה חיובית ברוך השם.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקה חיובית ברוך השם.
    אורטל
    02/12/2008

שלום רב לכם ותודה רבה על עבודתכם המבורכת. הנני לאחר טיפול ivf ראשון בשיטת מיקרומניפולציה עקב בעיית זרע . נשאבו אצלי 33 ביציות אשר מתוכם הופרו 12 ביציות, 8 עוברים הוקפאו ,2 נוספים גודלו לשלב הבלטוציסטים (עדיין לא ידוע לי אם הצליחו לגדלם ואז הוקפאו) ו2 עוברים אשר הוגדרו מצויינים ( לדברי האמבריולוגית: "מקסימים") הוחזרו לרחמי( מצטערת על כל האורך אך רואה אני חשיבות בהקדמה זו. ביום שיש הקרוב בעז"ה-ה-5/12/08 עליי לבצע בדיקת בטא ראשונה, היום בבוקר בתאריך ה2/12/08 ביצעתי בדיקה ביתית אשר יצאה חיובית. חשוב לי לציין שזריקת האוביטרול טרם השאיבה התבצעה לפני 14 יום. האם יכולה אני לראות בבדיקה זו אינדיקציה לכך שאני בהריון ולהתחיל לפתח אופטימיות זהירה? שאלה נוספת: מאחר והוחזרו לי שני עוברים אשר כאמור הוגדרו כמצויינים מהם סיכוייהם של שני עוברים אלו להיקלט כהריון של תאומים בהסתמך על הרקע שלי עליו פירטתי לעיל? וכן מהי הכמות המספרית שצריכה להיות הבטא בבדיקת הדם ביום שישי הקרוב שיכולה להצביע על היריון של תאומים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה חיובית ברוך השם.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי אורטל

אנדי
    02/12/2008

היי אורטל אני עומדת בפני IVF ראשון גם כן בגלל בעית זרע ואשמח לשוחח עם מישהי שבדיוק עברה את אותו התהליך. אודה לך אם תוכלי ליצור איתי קשר באימייל שלי [email protected] והכי חשוב, בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורטל

ד''ר דוד ישי
    02/12/2008

את יכולה להיות אפטימית אבל הבדיקה המכריעה היא הבדיקה בדם ביום שנקבע לך. כל ערך מעל 30 יהיה משביע רצון. הסיכוי לתאומים הוא כ 15%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו