המון תודה על כל התשובות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המון תודה על כל התשובות
    tooti
    02/12/2008

שעניתם והינכם עונים עדיין בעיניי עבודתכם היא עבודת קודש!! יישר כח!!!! וכרגיל שוב שאלות: 1.לפני שבועיים דקא ארוך 1.87 אתמול אחרי בדיקת דם וא.ס.נאמר לי להתחיל להזריק פיורגון 150iu בחמישה ימים הקרובים( עד הביקורת בבי"ח) הבנתי מהאחות שהזריקה לי אתמול שאני צריכה לשתות לפחות 2 ליטר מים ביום(??) רציתי לדעת (כמכורה לקפה ולא אוהבת מים..) כמה מים חייבים לשתות כל יום?? 2. כשהאחות הזריקה לי אתמול לא כאב לי בכלל רק שרף לי לכמה דקות וגם זה קרה 5 דקות אחרי ההזרקה והיום כשהזרקתי בעצמי ממש כאב לי לפחות ל10 דקות האם בגלל שהיום החומר היה קר? או חלילה משהו שעשיתי לא בסדר? וקטנה אחרונה.. עד מתי מותר לקיים יחסים? סליחה על האורך... ושוב חיזקו ואימצו על עבודתכם!! המון המון תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המון תודה על כל התשובות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום tooti

ד''ר דוד ישי
    02/12/2008

אני לא מכיר הנחיה בקשר לשתיה בזמן הטיפול. לדעתי זה סתם מקרי שהזריקה כאבה לך יותר כשאת הזרקת לעצמך. תקיימי יחסים עד שתרגישי שזה לא נוח לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר קול

tooti
    03/12/2008

ראשית שוב תודה רבה על התשובות הענייניות והמהירות!! רציתי רק להוסיף ולומר כי כשהופניתי להפריה חוץ גופית היה נראה לי שזה סוף העולם אולם בזכות הפורום הזה הצלחתי להבין יותר כיצד דברים עובדים ואף להתעודד / להירגע כשצריך.. תודה, תודה ושוב תודה!! לעולם לא יהיו לי מספיק מילים כדי להודות לכם על כל התמיכה שהענקתם לי בחצי השנה האחרונה!! אני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההודעה הקודמת מיועדת לשני הרופאים..

tooti
    03/12/2008

משום מה התפספס לי בהודעה הקודמת אך התודות הן לשניכם!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

פרופ' שחר קול
    03/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו