מישהו...תשובה דחוף...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מישהו...תשובה דחוף...
    ג.א
    02/12/2008

אני בטיפול ivf ראשון, פרוטוקול קצר, חמישה ימים ראשונים עם גונל, אחר כך 6 ימים כבר עם מונוגון ובמקביל 5 ימים עם צטרוטייד למניעת ביוץ עצמוני.בהתחלה נרשם לי בפרוטוקול שאקח אוביטרל, עכשיו הרופא שינה את זה לדקפפטיל 0.1, שתי זריקות מחר בערב ושאיבה ביום שישי מכיוון שיש הרבה מאוד ביציות(בערך 18 בשתי השחלות יחד) כולן יחסית בגודל המתאים כבר והוא חשש שיהיה גירוי יתר. מה זה אומר? שלא יעשו לי גם החזרה החודש? רק שאיבה? האם דקא משמש גם בפרוטוקול קצר הרי זה של פרוטוקול ארוך בדרכ כי זה לדיכוי.. לא צריך במקרה שלי משהו שיגרום דווקא לביוץ... ניסיתי לדבר עם הרופא שבדק אותי היום במחלקה ולקבל הסבר אבל הוא לא ממש רצה להסביר ואמר שלא אכנס לזה... מה כל זה אומר? למישהי יש תשובה בשבילי???.אני בלחץ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישהו...תשובה דחוף...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף

פרופ' שחר קול
    03/12/2008

הרופא צודק.
    ההחלטה - טובה.
    עדיף להקפיא את העוברים ולהחזירם בהמשך במחזורי הפשרה.
    חשוב ביותר למנוע גירוי יתר של השחלות, וזה בדיוק מה שיעשה הדקפפטיל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה זה אומר??

ג.א
    04/12/2008

אז מה זה אומר בעצם, שבטח לא יבצעו החזרה החודש???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    04/12/2008

ההחלטה של הרופאים.
    כללית - סיכויי ההריון כנראה טובים יותר במחזור הפשרה לעומת המחזור הטרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו