מוטרדת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מוטרדת
    מ'
    03/12/2008

מצטערת על המגילה שאני הולכת לכתוב אני פשוט לא רוצה להחסיר פרטים.. לפני חודשיים עשיתי בדיקת אולטראסאונד (בדיקה שגרתית) ביום ה 14 למחזור והרופא אמר שהכל נראה ממש טוב וכתב "בסונר רירית תלת פאזית זקיק 21 מ"מ" - וחזרתי מבסוטית . חזרתי אליו כעבור חודשיים בגלל בעיה שקיימת אצלי המון זמן -דימום לפני מחזור (5 ימים עד שבוע) והוא נתן לי טיפול ב פרוגליטון שלח אותי לבדיקות דם ומעקב זקיקים היום במעקב (שוב היום ה 14 למחזור) נמצאו 2 זקיקים בגודל 12 מ"מ בשחלה ימנית עובי רירית 7.7 מ"מ ללא נוזל ובשחלה השמאלית נצפו מס' זקיקים קטנים. מה שמטריד אותי איך הזקיקים כאלה קטנים ועוד ביו ה-14?? האם הכדורים שאמורים למנוע דימום מעכבים לי את הביוץ? האם כל חודש הזקיקים גודלים שונה ואני אף פעם לא יידע מתי הביוץ שלי? יש לי בכלל ממה להילחץ? אני מנסה להרות כבר 8 חודשים בערך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מ'

ד''ר דוד ישי
    03/12/2008

אני חושב שההפרשות הדמיות לפני הוסת ממש הן חסרות משמעות ( מבחינת הפוריות ) .
    למרות שזו אינה מטרתו, פרוגילוטון עשוי מדי פעם למנוע ביוץ.
    מאחר שאנחנו לא מתעסקים עם נוסחאות מתמטיות, עלולות להיות מדי פעם מחזורים שונים מבחינת גודל הזקיק המוביל, אורך המחזור , כמות הדימום וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה

מ'
    03/12/2008

מה יקרה אם אני יפסיק את הכדורים באמצע ? אני מפחדת לפספס את הביוץ (שאני מחכה לו כל חודש מחדש)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו