מיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    אירנה
    04/12/2008

שלום מההאם במעקב זקיקים אפשר לראות אם גם היה ביוץ? אם לדוגמא פספסתי ביוץ והגעתי מאוחר מדי לאולטרסאונד האם אפשר לראות במעקב זקיקים שכבר היה ביוץ?, האם יכול להיות שחודש שעבר איקקלומין גרם לביוץ והחודש לא- אם פתאום איקקלומין לא גרם החודש לביוץ מה אפשר לעשות כדי לגרום לבייץ? או שצריך עוד פעם לחכות למחזור??( אני לפני הפרייה)?היום יום 14 למחזור אתמול היה מעקב ראשון רופא אמר שיש זקיקים קטנים עוד ואמר לבוא לאולטרסאונד ביום ראשון? מתי בדרך כלל אחרי איקקלומין יש ביוץ? והאם כל חודש זה צריך להיות באותם תאריכים תודה רבה לך !!! על תשובות המהירות שלך!!!!!! אתה מאוד עוזר!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אפריל

שלומית
    04/12/2008

גם לנו הרופא הציע ישר הפריה + מיקרו ללא הזרעה או כל סוג טיפול שונה ועוד לפני שאפילו ניסינו שנה... ויש סיבה לכך. במידה ואין לזרע יכולת להכנס לביצית באופן טבעי הזרעות לא יעזרו (מניסיון של בעלי עם גרושתו בזמנו...). על שיטת גת גורן אני לא יכולה לתת את הדעת, אך אנחנו גם ללא ההשבחה בגת גורן הצלחנו להכנס להריון במחזור הטיפול הראשון (ועוד תאומות...). לדעתי שווה מחזור טיפול אחד לפני שמוציאים כל כך הרבה כסף על שיטת גת גורן. גם אני בהתחלה התעקשתי לנסות כל מיני שיטות פחות קיצוניות מהפריה אבל אני שמחה שבסופו של דבר כן החלטתי להקשיב לרופא (אחרי הסבר מדויק למה ככה ולא אחרת...). המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו