קצת מבולבלת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קצת מבולבלת
    אלין
    04/12/2008

תודה רבה על עבודת הקודש שלכם, הפורום הזה עוזר לי עד מאוד!!! הרופא הפנה אותי לבדיקה הורמונלית בימים 3-5 למחזור. ב30.11 התחילו לי הפרשות חומות (הבנתי שזה עדיין לא מחזור) והיום 4.12 יש לי כבר דימום אדום יותר אולם עדיין חלש, האם להתחיל לספור מהיום? האם ההפרשות החומות שיש לי לפני המחזור מעידות על בעיה? כמו כן הוא נתן לי הפנייה למעקב זקיקים שבוע אחרי המחזור- השאלה ממתי אני סופרת? ואם אחרי שבוע עדיין יש שאריות (סליחה על התיאור) עדיין ללכת למעקב הזקיקים? ושוב תודה :) אלין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היום - יום מס' 1

פרופ' שחר קול
    04/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. ובהמשך לתשובתך

אלין
    07/12/2008

לפי עצתך התחלתי לספור מהיום שבו ראיתי דימום ולא רק הכתמה (חומה), אולם ראוי לציין כי המחזור היה מאוד שונה באופיו ממחזוריי הקודמים. לא חשתי כלל כאבי בטן או אף תסמין אחר (שבד"כ אני חשה.. כמו דימום רב או כאבי גב..) היום עשיתי את הבדיקת דם ההורמונלית כשלמעשה אין לי כבר מחזור (הוא הסתיים להפלאתי!! וגם זה מוזר כי בד"כ המחזור שלי ארוך יותר...) האם זה בסדר או שמא פיספסתי את הימים הנכונים לבדיקה זו? (שכן צריך בין היום ה3 ל5) בתודה רבה מראש אלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמי אלין

אלין
    07/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית שלום

פרופ' שחר קול
    08/12/2008

קשה מאוד לדעת.
    פעמים רבות דימום רחמי אינו וסת במובן ההורמונאלי.
    רק בדיקת דם יכולה להוכיח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי עכשיו את הבדיקות דם

נטלי
    08/12/2008

לפי מה שאני מבינה הערכים לא תואמים ליום השלישי... אז מה זה אומר? האם כדאי לעשות שוב הבדיקה ביום שאזהה יותר את המחזור? האם יכול להיות שאני בהריון?! (עשיתי בדיקת הריון ב30.11 יצא שלילי) אשמח לעזרתכם בבקשה התור לרופא רק בעוד מספר ימים... <4000- pmol/L 655 ESTRADIOL (E-2) 4.20- 0.35 mIU/L 5.03 TSH 20.0- 10.0 pmol/L 14.7 T4- FREE - IU/L 2.8 LH - IU/L 2.7 FSH 619.0- 59.0 mIU/L 469.6 PROLACTIN - nmol/L 69.1 PROGESTERONE 2.6- < 0.7 nmol/L 2.1 TESTOSTERONE- TOTAL 11.60- 0.90 µmol/L 4.70 DHEA SULPHATE בתודה רבה רבה מראש אלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שלא שכחתם אותי...

אלין
    09/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו