סובלת אחרי החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סובלת אחרי החזרת עוברים
    המצפה לבשורות
    04/12/2008

שלום, לפני שבוע עברתי שאיבת ביציות. לפני חמישה ימים החזירו לי 2 עוברים. מצפה לבשורות... מאז השאיבה יש לי הרגשת מלאות בשדיים, גם בבטן התחתונה הרגשת מלאות לחץ ואי נוחות , יש הרגשה של גזים מכאיבים כמו 'דוקרים' את פי הטבעת. כשאני מתפנה במעי יש לי אח"כ כאבים. ריקון שלפוחית השתן משחרר לי לחץ. מלבד זה מאתמול יש לי מעט מאד הפרשה לבנה-צהבהבה במרקם של קוטג' מהנרתיק (מצטערת על התיאורים...). את ההפרשה ראיתי כששמתי ג'ל קרינון- לאחר שהוצאתי אותו מן הנרתיק ההפרשה נשארה על המוליך. להפרשה אין ריח. האם מצבי נורמאלי? תודה מראש, המצפה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת אחרי החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ושכחתי לציין

המצפה לבשורות
    04/12/2008

שההפרשה גם קצת אדומה- סגולה.... אולי דמית.... סמיכה מאוד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל נשמע בגדר המקובל.

פרופ' שחר קול
    04/12/2008

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

המצפה לבשורות
    04/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשה לדנית לאחר החזרת עוברים

אורנה
    31/07/2009

כ- 3 ימים לאחר החזרת עוברים, סובלת מהתופעות הנ"ל- תפיחות ואי נוחות בבטן תחתונה, והפרשה גבינתית צמיגה לבנה-צהבהבה לא נחמדה, לאחר חיפוש מעמיק באינטרנט עדיין לא מצאתי פיענוח לתופעה- האם למישהו/הי יש תשובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו