ביוץ...דחוף....

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ...דחוף....
    נעמה
    05/12/2008

היי, ד"ר. בת 26, לקראת הזרעה ראשונה (קיום יחסים רגילים) זרע של בעלי תקין. ביום שישי, שבת, וראשון לקיים יחסים... ביום ה15 למחזור התקבלו התוצאות הבאות: Estradiol (E2) Urgent | pmol/L | * 908 Progesterone Urgent | nmol/l | * 4.9 LH Urgent | IU/l | * 1.8 רופא שלי אמר לי להזריק ביום שישי, שזהו היום ה16 למחזור אוביטרל.. מספר שאלות.. 1. האם התוצאות של בדיקת דם תקינות? 2. האם חשוב באיזה שעה מקיימים יחסים? 3. כידוע לי, זריקת אובטרל גורמת לביוץ לאחר 36 שעות.. אם אני אזריק היום לדוגמה, בשעה 20:00, אז הביוץ יוצא ביום ראשון בשעות שאנחנו נמצאים בעבודה.. האם זה בעיה? או שאפשר לקיים ביום ראשון גם בערב.. סורי על האורך... שתהיה שבת שלום מקסימה לכולם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ...דחוף....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן שלום

פרופ' שחר קול
    05/12/2008

1. כן
    2. לא
    3. תמיד עדיף לקיים לפני הביוץ. הזרע שורד יותר זמן לעומת הביצית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה, ד"ר.. ועוד שאלה בבקשה...

נעמה
    06/12/2008

בהמשך לנתונים שרשמתי בשאלה ראשונה.. הזרקתי אוביטרל ביום שישי 5/12 בשעה 19:30.. קיימנו יחסים ביום שני, רביעי, שישי, וכמובן גם נשתדל היום בשבת, וגם מחר בערב, בסביבות 23:00, בגלל שלפני אני לא בבית.. האם זה בעיה? כי לפי החישוב, הביוץ אמור להיות ביום ראשון מחר בערך בשעה 8 בבוקר.. ואנחנו נוכל לקיים רק 23 בלילה.. לפי הנתונים האלו, האם ישנו סיכוי טוב להריון החודש בעזרת ה'? שוב פעם המון תודה לך.. ושבוע טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי טוב מאוד.

פרופ' שחר קול
    06/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו