מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ...דחוף....נעמה05/12/2008
היי, ד"ר. בת 26, לקראת הזרעה ראשונה (קיום יחסים רגילים) זרע של בעלי תקין. ביום שישי, שבת, וראשון לקיים יחסים... ביום ה15 למחזור התקבלו התוצאות הבאות: Estradiol (E2) Urgent | pmol/L | * 908 Progesterone Urgent | nmol/l | * 4.9 LH Urgent | IU/l | * 1.8 רופא שלי אמר לי להזריק ביום שישי, שזהו היום ה16 למחזור אוביטרל.. מספר שאלות.. 1. האם התוצאות של בדיקת דם תקינות? 2. האם חשוב באיזה שעה מקיימים יחסים? 3. כידוע לי, זריקת אובטרל גורמת לביוץ לאחר 36 שעות.. אם אני אזריק היום לדוגמה, בשעה 20:00, אז הביוץ יוצא ביום ראשון בשעות שאנחנו נמצאים בעבודה.. האם זה בעיה? או שאפשר לקיים ביום ראשון גם בערב.. סורי על האורך... שתהיה שבת שלום מקסימה לכולם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול05/12/20081. כן
2. לא
3. תמיד עדיף לקיים לפני הביוץ. הזרע שורד יותר זמן לעומת הביצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה, ד"ר.. ועוד שאלה בבקשה...
נעמה06/12/2008בהמשך לנתונים שרשמתי בשאלה ראשונה.. הזרקתי אוביטרל ביום שישי 5/12 בשעה 19:30.. קיימנו יחסים ביום שני, רביעי, שישי, וכמובן גם נשתדל היום בשבת, וגם מחר בערב, בסביבות 23:00, בגלל שלפני אני לא בבית.. האם זה בעיה? כי לפי החישוב, הביוץ אמור להיות ביום ראשון מחר בערך בשעה 8 בבוקר.. ואנחנו נוכל לקיים רק 23 בלילה.. לפי הנתונים האלו, האם ישנו סיכוי טוב להריון החודש בעזרת ה'? שוב פעם המון תודה לך.. ושבוע טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי טוב מאוד.
פרופ' שחר קול06/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)