שלום רב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    שפרה
    05/12/2008

לאחר תשובה שלילית שקיבלתי על קפואים,הפסקתי את התמיכה ולאחר יומיים קיבלתי וסת. מיד הגעתי לפרופסור המטפל,ביקשתי ממנו פרוטוקול קצר(כי אין לי סבלנות...) והוא אמר שאין לו כל בעיה לנסות את זה. אז התחלתי למחרת זריקות מונוגון (למעשה 3 ימים לאחר תחילת המחזור). אני מאוד סומכת על הפרופסור,אבל שכחתי לשאול אותו דבר אחד חשוב... האם בגלל שלא המתנתי חודש הפסקה או לכל הפחות עשיתי את הפרוטוקול הקצר והתחלתי מיד,יכול לחשוף אותי יותר לגירוי יתר שחלתי?.. לא שואלת סתם-בגלל שיש לי ממש רגישות בבטן התחתונה מהמונוגון,בעיקר שאני כמה בבוקר ואחרי כמה שעות זה עובר,אבל התחושה עדיין שם. האם זה בגלל שאני מיהרתי להתחיל טיפול? או שזה תופעה טבעית של המונוגון ?( טיפול ראשון גונל אף-לכן לא יודעת). תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעלי שלום

פרופ' שחר קול
    05/12/2008

תגובת השחלות לגונל ולמנוגון - זהה.
    גירוי השחלות מיד לאחר מחזור הפשרה שלא צלח לא יחשוף אותך לסיכון גבוה יותר לגירוי יתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושבת שלום

שפרה
    05/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו