בבקשה דחוף מעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה דחוף מעקב זקיקים
    דנה
    07/12/2008

שלום ד"ר! אני מטופלת פעם 4 עם איקקלומין ( פעם שעברה היה לי ביוץ אבל לא נכנסתי להריון) לבעלי יש זרע ירוד- תנועתיות 13 מיליון 36% נורמלים 4 %- כדי לעשות השבחה אמרו לי ללכת למעקב זקיקים- היום הייתי במעקב והנה התוצאות= עובי הרירית- 7.8 ללא נוזל שחלה שמאלית- זקיקים קטנים מרובים שחלה ימנית- 10 מ"מ יום למחזור- 16 1)האם זה אומר שלא יהיה החודש ביוץ ולא היה? 2) האם זה אומר שאני צריכה עכשיו עוד הפעם לחכות למחזור הבא כדי להתחיל טיפול- הרי לקחתי איקקלומין כדור 1 ועכשיו זה לא גרם לביוץ- ובחודש שעבר היה ביוץ - האם עכשיו אפשר לעשות זריקות? מה אומרות תוצאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה דחוף מעקב זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    07/12/2008

מכיוון שנמצא זקיק 10 ממ יש טעם להמשיך ולעקוב אחריו. אולי יתן ביוץ בהמשך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, המשך

אירנה
    08/12/2008

תודה רבה ד"ר על התשובה המהירה מה זה אומר שבשחלה ימנית יש זקיק בגודל 10 ובשחלה שמאלית יש רק זקיקים קטנים ? האם זה לא טוב?ואם אני צריכה לעשות השבחה האם אני צריכה שיהיה לי ממש ביוץ או שרק שזקיק יגדל הרי אני צריכה לעשות זריקה אוביטרל- האם יש גם סיכוי שזקיק לא יגדל האם הוא עוצר בשלב הזה? יש לי יום חמישי רק מעקב זקיקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    08/12/2008

יש לקוות כי הזקיק ימשיך ויצמח ויגיע לקוטר מתאים לביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו